Charkuterist sökes!

Charkuterist sökes!

Om tjänsten

Som charkuterist är du en nyckelspelare i verksamheten. Arbetsuppgifterna varierar från övervakning och kontroll till fysiskt deltagande i tillverkningsprocessen för en produkt. En del av arbetet utförs med hjälp av maskiner, men även en stor del av arbetsmomenten utförs för hand.

Heltidstjänst under en period på 3-6 månader där arbetstiden är förlagd på dagtid.

Din profil

I rollen ska du vara noggrann, strukturerad i ditt arbetssätt samt hygien- och säkerhetsmedveten. Egenskaper för att lyckas i rollen är att du ska ha ett eget personligt driv och ett intresse inom livsmedelsbranschen. Du är socialt kompetent, hjälpsam och lyhörd i din omgivning. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet eller utbildning inom charkuteri.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som bemanningskonsult är du Logents ansikte utåt och representerar oss på ett professionellt sätt.
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Körkort med tillgång till bil
Intresserad av tjänsten?

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta alexandra.borup@logent.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Båstad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.