Om rollen

Som säljare hos oss på Lambertsson kommer du att arbeta med uthyrning av våra byggrelaterade produkter och tjänster. Det innefattar bland annat uthyrning av byggmaskiner, ställningar, liftar och byggström. Du kommer att fungera som kontaktperson och rådgivare för våra kunder, både vid beställning per telefon och vid besök på depån. I tjänsten ingår även kundbesök och försäljningsarbete gentemot arbetsplatser och projekt.

Kvalifikationer
  • God maskinkännedom och erfarenhet från byggbranschen
  • Tidigare säljerfarenhet
  • God datavana
  • B-körkort är ett krav
Personliga egenskaper

Vi ser att du som söker tjänsten är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. Du drivs av att sälja och att ge kunder den bästa servicen. Som person är du positiv, flexibel och tar egna initiativ. Tjänsten kräver därför att du har viss insikt i de ekonomiska aspekterna. Har du redan idag ett stort lokalt nätverk inom branschen är detta ett plus.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag!

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Caisa Rosén, Depåchef, 0725-33 43 64,
Mer info
Kontaktperson Caisa Rosén, Depåchef
Telefon 0725-33 43 64
Område Båstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 juli (13 dagar kvar)