Lagermedarbetare till företag inom tillverkande industri

Lagermedarbetare till företag inom tillverkande industri

Ser du dig själv som en noggrann person som motiveras av att få mycket ansvar? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Jobandtalent tre truckförare till uppdrag om 6 månader hos vår kund i Båstad. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som truckförare och lagermedarbetare ansvarar du för att på kundens lager, plocka ordrar efter beställning med truck, främst ledstaplare.

Arbetet är förlagt på två-skift på ett rullande schema.

Om dig

Vi på Jobandtalent söker dig som har erfarenhet av arbete som lagermedarbetare eller truckförare.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du utför ditt arbete med stor noggrannhet. Du bör kunna hålla ett visst tempo och känna dig bekväm i trucken. Det är också viktigt att du känner ett stort engagemang för ditt arbete.

Om vår kund

Kunden är ett framgångsrikt företag inom tillverkande industri. De håller till i ljusa och funktionella lokaler Bjärehalvön.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Nina Kapsimalis via e-post: nina.kapsimalis@jobandtalent.com eller telefonnummer: 0768654699. under semesterperioden går det även bra att kontakta Elin Dahlström via elin.dahlstrom@jobandtalent.com eller 0709846536.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Uppdragslängd: 6 månader, med chans till förlägning

Placeringsort: Båstad

Typ av anställning: allmän visstidsanställning

Tillsättning: omgående

Om oss

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.

Jobandtalent vill förbättra möjligheten för miljontals medarbetare på arbetsmarknaden. Vi fokuserar på teknologiska lösningar och användning av data som nyckeln till att förbättra arbetsmarknaden. Detta i kombination med stor branschkunskap och lokalkännedom på respektive ort gör oss till en bemanningspartner utöver det vanliga. Bakom vår plattform, som sysselsätter hundratusentals anställda i stora företag som Amazon, XPO och H&M, har vi ett team på mer än 1000 anställda med huvudkontor i Madrid. Vår plan är att fortsätta växa sådana marknader när vi lanserar verksamhet i nya länder. I Sverige har vi ett starkt Team med många års branschkunskap och med vilja att ge bästa möjliga service till våra kandidater, konsulter, kunder & samarbetspartners.

Arbetet hos oss genomsyras av lösningar, engagemang, expertis och energi. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst, antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som vår viktigaste uppgift att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling. Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag som vill vara med och bidra till branschens utveckling samt ge dig förmåner samt möjlighet till personlig utveckling.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Båstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 aug 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent