Gruppchef inom Entreprenad till Bjäre Kraft

Gruppchef inom Entreprenad till Bjäre Kraft

Bjäre Kraft är ett energiföretag med huvudkontor mitt på vackra Bjärehalvön. Företaget äger, tillhandahåller och utvecklar infrastruktur för energi och bredband för personer och företag som bor, vistas eller verkar i nordvästra Skåne. Bjäre Krafts affärsidé är att långsiktigt satsa på förnyelsebar energi, öppet bredbandsnät och driftsäkert elnät. Vi är ett kundägt företag som brinner för att ge våra kunder ett lokalt alternativ med mervärde. Att skapa hållbara förutsättningar för miljön
Bjäre Kraft är en attraktiv arbetsplats där medarbetaren är i centrum. Självständighet, korta beslutsvägar och delaktighet är självklart för oss. Vi erbjuder prisvärda produkter med hög kvalité levererade av engagerade och ansvarstagande medarbetare.
Koncernen består av ett fyra bolag som totalt omsätter 230 MSEK och har drygt 60 anställda. I september flyttar vi till nya fräscha lokaler i Förslöv precis vid tågstationen. I samarbete med FindersFee söker vi nu en Arbetschef på Entreprenadavdelningen.


Arbetsuppgifter
På vår entreprenadavdelning jobbar mer än 20 engagerade medarbetare med att bygga och underhålla vårt el- och fibernät. De senaste åren har vi haft en utbyggnadstakt på mer än 5000 fiberanslutningar per år. Vi arbetsleder även ca 15 externa arbetslag.
Som Arbetschef för fiber,el och anläggningsarbete kommer du att leda ett 10 tal egna montörer samt externa arbetslag. Drift och uppföljning av projekt är en viktig del av arbetet. Men också att utveckla gruppens metoder och arbetssätt. Du har kontakt med externa leverantörer i frågor kring inköp, upphandlingar förhandlingar etc. Rollen innebär även administration i affärs- och crm system. Du rapporterar till Entreprenadchefen och får fullt personalansvar för din grupp.

Kandidatprofil
Vi tror du är en duktig ledare som inte nödvändigtvis varit chef förut. Att utveckla och inspirera medarbetare är viktiga delar i jobbet. Du gillar att jobba i team, är ödmjuk och öppen.
Har du erfarenhet från el eller fiber så är detta meriterande men inget krav, du kan också ha arbetat inom bygg, entreprenad eller industrin.

Som person är du driven, prestigelös och kommunikativ. Du arbetar efter en tydlig struktur, skapar förtroende och kan delegera ansvar och befogenheter. Du har en god inlyssnandeförmåga men kan för den skull ändå fatta beslut.

Kontakt
Tycker du att detta låter intressant? Sök då tjänsten genom att maila en ansökan och uppdaterat CV till maria@findersfee.se Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående.

Har du frågor kan du kontakta FindersFee, Chefsrekryteringskonsult Maria Boström, tel 040-301026 eller maria@findersfee.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Båstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bjarekraft.se
Sista ansökningsdag 22 juli (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FindersFee hjälper företag att lyckas med sina rekryteringar på ett tids- och kostnadseffektivt sätt genom rekommendationsbaserad rekrytering.

FindersFee hjälper företag att lyckas med sina rekryteringar genom att addera ett rekommendationsbaserat kandidatnätverk för rekrytering och Executive Search av chefer och specialister. Vår kandidatbas bygger på att någon Finder lämnar personliga rekommendationer av en kandidat för nuvarande eller framtida rekryteringsbehov. För detta erhåller dessa Finders en FindersFee för en rekommendation som leder till lyckat resultat och slutförd rekrytering. Tillsammans skapar FindersFee och våra Finders ett snabbare tempo, effektivare processer och träffsäkrare urval i varje rekrytering. Varmt välkommen till oss på FindersFee som Finder, kandidat, samarbetspartner eller kund. Bra kontakter ska alltid löna sig!