Elnätsingenjör till Bjäre Kraft

Elnätsingenjör till Bjäre Kraft

Bjäre Kraft är ett energiföretag med huvudkontor mitt på vackra Bjärehalvön. Företaget äger, tillhandahåller och utvecklar infrastruktur för energi och bredband för personer och företag som bor, vistas eller verkar i nordvästra Skåne. Bjäre Krafts affärsidé är att långsiktigt satsa på förnyelsebar energi, öppet bredbandsnät och driftsäkert elnät. Vi är ett kundägt företag som brinner för att ge våra kunder ett lokalt alternativ med mervärde. Att skapa hållbara förutsättningar för miljön

Bjäre Kraft är en attraktiv arbetsplats där medarbetaren är i centrum. Självständighet, korta beslutsvägar och delaktighet är självklart för oss. Vi erbjuder prisvärda produkter med hög kvalité levererade av engagerade och ansvarstagande medarbetare.

Koncernen består av ett fyra bolag som totalt omsätter 230 MSEK och har drygt 60 anställda. I september flyttar vi till nya fräscha lokaler i Förslöv precis vid tågstationen. I samarbete med FindersFee söker vi nu Elnätsingenjör för elnätet.


Arbetsuppgifter
På vår elnätsavdelning jobbar sex personer med att bygga ut, underhålla och framtidssäkra vårt elnät. Vi har 13 000 kunder och distribuerar en energimängd på 230 GWh per år. Vi ansvarar också för vår vindkraftpark på sex verk med en produktion på ca 40 GWh.
Vi arbetar med projektering och planering av nybyggnation och ombyggnation i vårt elnät. Vi underhåller, driftsätter och optimerar nätet. Vi utför mätningar och beräkningar av nätet. Vi förbereder utbyggnad av mikroproduktion. Vi står som beställare mot både externa som interna utförare.
Som elnätsingenjör på Bjäre Kraft kommer du att utvecklas i ett entusiastiskt team på fyra ingenjörer. Vi jobbar tillsammans för att skapa ett hållbart elnät på Bjärehalvön. Här finns naturligtvis möjlighet till specialisering och individuell utveckling.

Kandidatprofil
Du gillar att arbeta i team men också att själv ta ansvar för projekt och uppgifter. Vi ser gärna att du är kommunikativ, strukturerad samt har en bra samarbetsförmåga. Att vilja växa och utvecklas i sitt arbete är viktigt.

Vi söker dig som antingen har en utbildning inom elkraft och/eller arbetslivserfarenhet inom eldistribution, men framförallt en vilja att utvecklas med oss på Bjäre Kraft.

Kontakt
Tycker du att detta låter intressant? Sök då tjänsten genom att maila en ansökan och uppdaterat CV till maria@findersfee.se. Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående.

Har du frågor kan du kontakta FindersFee, Rekryteringskonsult Maria Boström, tel 040-301026 eller maria@findersfee.se Vid frågor om tjänsten kontakta Göran Andersson Elnätschef 0431-449903

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Maria Boström
Telefon 040-301026
Område Båstad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.findersfee.se
Sista ansökningsdag 22 juli (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FindersFee hjälper företag att lyckas med sina rekryteringar på ett tids- och kostnadseffektivt sätt genom rekommendationsbaserad rekrytering.

FindersFee hjälper företag att lyckas med sina rekryteringar genom att addera ett rekommendationsbaserat kandidatnätverk för rekrytering och Executive Search av chefer och specialister. Vår kandidatbas bygger på att någon Finder lämnar personliga rekommendationer av en kandidat för nuvarande eller framtida rekryteringsbehov. För detta erhåller dessa Finders en FindersFee för en rekommendation som leder till lyckat resultat och slutförd rekrytering. Tillsammans skapar FindersFee och våra Finders ett snabbare tempo, effektivare processer och träffsäkrare urval i varje rekrytering. Varmt välkommen till oss på FindersFee som Finder, kandidat, samarbetspartner eller kund. Bra kontakter ska alltid löna sig!