Maskintrailer/kranbilschaufför

Maskintrailer/kranbilschaufför

Vi växer och söker därför efter flera chaufförer som trivs med frihet under ansvar och omväxlande arbete.

Om tjänsten

Som chaufför hos oss transporterar du gods till arbetsplatser inom främst bygg- och anläggningsindustrin och är företagets representant ute hos kund.

Rollen innebär att du arbetar självständigt, tar initiativ och är lösningsfokuserad. I dina arbetsuppgifter ingår även viss översyn och underhåll av kranbilen.

Kravprofil

Vi söker dig som har en hög grad av servicekänsla, är engagerad och positiv. Vi kommer att ta stor hänsyn till personlig lämplighet, dvs. vi vill att din livssituation ska vara sådan att du har möjlighet till körning inom främst södra och mellersta Sverige. Rollen kan innebära att du ligger ute i veckorna.

CE-körkort, ADR-styckegods samt YKB är ett krav.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Roger Svensson, platschef , 0733-847400,
Mer info
Kontaktperson Roger Svensson, platschef
Telefon 0733-847400
Område Båstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.