Säljande kundservicemedarbetare till Bjäre Kraft

Säljande kundservicemedarbetare till Bjäre Kraft

Vi söker Säljande kundservicemedarbetare till Bjäre Kraft

I ditt arbete som både innesäljare och kundservicemedarbetare blir du en del av företagets ansikte ut i marknaden och till våra kunder!

Arbetsbeskrivning

Vi söker en kundservicemedarbetare som även ska jobba med försäljning av tjänster. Det kan vara både merförsäljning och nyförsäljning. Du tar både emot samtal samt ringer upp våra nuvarande eller blivande kunder angående våra tjänster inom el, bredband och TV. I tjänsten förekommer även administrativt arbete samt samarbete med kollegor i kundservice-gruppen.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för att skapa goda kundrelationer och som har en fingertoppskänsla för merförsäljning. Du trivs med att ta initiativ och arbeta mot överenskomna mål och skapa resultat i ditt arbete. Du är väl insatt i vad god kundservice innebär.

Som person är du utåtriktad, ansvarstagande och trivs i miljöer där det händer mycket. För att trivas i rollen är du kommunikativ och utåtriktad, med en förmåga att skapa förtroende och tillit hos både kunder och kollegor.

Du måste ha god erfarenhet av att arbeta i en datoriserad arbetsmiljö samt ett intresse att lära dig våra tekniska produkter. Tjänsten kräver flytande svenska i både tal och skrift.
Låter detta intressant? Tveka inte, sök idag! Kontoret ligger i Förslöv. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd måndag till fredag mellan kl 08:00-16:30.

I den här tjänsten samarbetar vi med rekryteringskonsult, Anette Andersson, Codeq AB i Ängelholm, 0708-952566. Välkommen att söka tjänsten på www.codeq.se. Vi tillämpar löpande urval!
Mer info
Område Båstad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 nov 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bjäre Kraft är ett energiföretag med huvudkontor mitt på vackra Bjärehalvön. Företaget äger, tillhandahåller och utvecklar infrastruktur för energi och bredband för kunder i nordvästra Skåne. Bjäre Krafts affärsidé är att långsiktigt satsa på förnyelsebar energi, öppet bredbandsnät och driftsäkert elnät. Vi är ett kundägt företag som brinner för att ge våra kunder ett lokalt alternativ med mervärde. Att skapa hållbara förutsättningar för miljön.

Bjäre Kraft är en attraktiv arbetsplats där medarbetaren är i centrum. Självständighet, korta beslutsvägar och delaktighet är självklart för oss. Vi erbjuder prisvärda produkter med hög kvalité levererade av engagerade och ansvarstagande medarbetare.

Koncernen består av fyra bolag som totalt omsätter 240 MSEK och har drygt 60 anställda. Sedan 2018 finns vi i nya fräscha lokaler i Förslöv precis vid tågstationen.