Bjäre Kraft söker säljare

Bjäre Kraft söker säljare

Som företagssäljare kommer du vara en del av Bjäre Krafts försäljningsavdelning som i dag består av 5 medarbetare. Avdelningen arbetar med försäljning av ett flertal produkter och tjänster till olika målgrupper.
Som företagssäljare kommer du huvudsakligen arbeta med vårt fibererbjudande vilket omfattar både anslutningar och tjänster.

Du rapporterar till försäljningschef.

Arbetsuppgifter

Kundbearbetning:
Bearbeta nya och befintliga kunder och hantera inkommande förfrågningar. Planera och genomföra målgruppsanpassade utskick. Planera, genomföra och följa upp kundevent. Delta i olika typer av evenemang och nätverk.

Offertarbete:
Skapa och skicka kundanpassade offerter som bygger på interna offertkalkyler.

Administration:
Arbeta i vårt CRM system för dokumentation och uppföljning av säljarbete.

Kreativitet:
Deltaga i avdelningens arbete med att utveckla nya erbjudande.

Profil
För att lyckas i denna roll tror vi att du har erfarenhet från försäljning, gärna i liknande roll. Som person är du självständig, resultatinriktad och har god affärsförståelse. Vidare har du ett stort eget driv och arbetar proaktivt med ditt säljarbete. Dina kunder uppskattar din professionalitet och ditt positiva sätt att se på saker och din förmåga att hitta lösningar.

Vidare har du har en god teknisk förståelse, framförallt är du intresserad och följer med i vad som händer på marknaden inom bredband, el och energi. Du bör även ha en ekonomisk förståelse för att kunna räkna på affärer. Dina datakunskaper är goda och du har lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift på svenska.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid

Placering på huvudkontoret i Förslöv

B-körkort är ett krav.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef Jonathan Senniksen på telefon 0431-44 5412 eller via e-post jonathan.senniksen@bjarekraft.se, HR-ansvarig Kristina Olofsson på telefon 0431-45 70 12 eller via e-post kristina.olofsson@bjarekraft.se

Facklig kontaktperson för Unionen är Rolf Karlén, telefon
0431-44 54 19 eller e-post rolf.karlen@bjarekraft.se

Ansökan
Skicka din ansökan, innehållande CV och personligt brev, till
HR-ansvarig Kristina Olofsson, kristina.olofsson@bjarekraft.se

Vi vill ha din ansökan senast den 8 november.

Vi tillämpar löpande urval.
Mer info
Kontaktperson Kristina Olofsson
Telefon 0431- 45 70 12
Email Mejla Kristina Olofsson
Område Båstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bjäre Kraft arbetar med energi och bredband och vi jobbar för en hållbar framtid för nordvästra Skåne och en enklare vardag för våra kunder.

Vi driver på utveckling i samarbete med samhället och ger tillbaka i olika former, så som återinvestering, sponsring och kunskapsbildning.

Bjäre Kraft är en arbetsplats där medarbetaren står i centrum. Självständighet, korta beslutsvägar och delaktighet är självklart för oss. I vårt arbete jobbar vi med fokus på långsiktighet och hållbarhet.