Teamledare på Västkustägg!

Teamledare på Västkustägg!

Om tjänsten
Som teamledare på Västkustägg arbetar du operativt i produktionen med ansvar att säkerställa arbetet blir genomfört. Tillsammans med produktionsansvarig planerar du, leder och fördelar arbetet så medarbetarna är engagerade, motiverade och presterar på topp. Under semestrar eller när produktionsansvarig är ledig ska teamledare ta ett större ansvar och planera produktionen ensam. Produktionen är kundanpassad och sker med korta ledtider.

I din roll som operativ teamledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden innebära:
  • Planera och fördela det dagliga arbetet
  • Ansvarar för att den dagliga produktionen blir utförd
  • Säkerställer att dagliga kvalitetspunkter blir kontrollerade
  • Dela i produktionsarbetet
Om dig
Vi söker dig som arbetat inom produktion i minst fem år samt har erfarenhet av att arbetsleda produktionen framåt. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse. Har du tidigare arbetat inom livsmedelsindustrin är det ett stort plus. Du ska ha körkort och bil så du kan ta dig till arbetsplatsen samt ha truckkort A. Som person är du ansvarstagande, stresstålig och gillar ordning och reda. Du har en god samarbetsförmåga, är vass på att planera och är trygg med att ta beslut. Du är också kommunikativ, socialt kompetent och ser lösningar i stället för problem. Som teamledare har du inget formellt personalansvar men rollen innebär samordning av teamet och det är därför viktigt att du har erfarenhet och/eller fallenhet för att leda andra.

Om Västkustägg
Västkustägg är ett familjeföretag som paketerar och säljer ägg till butiker och restauranger. Företaget är delägare i Stjärnägg som är deras säljorganisation. Varje vecka paketerar Västkustägg cirka 2 miljoner ägg. De är ett modernt packeri som ligger i framkant gällande teknik och automatisering. De siktar efter att vara Sveriges modernaste och effektivaste packeri och det självklara valet för kunder. För oss är det viktigt att varje medarbetare trivs och utvecklas på jobbet. På Västkustägg är de ett team där alla medarbetare är viktiga.

Om anställning och ansökan
Tjänsten som Teamledare är en direktrekrytering till ett stort och stabilt producerande företag strax söder Halmstad. Tillsättning är omgående eller enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande och frågor samt ansökningar behandlas i ett första skede av Adecco. Du arbetar dagtid, måndag till fredag. Förutom trevliga kollegor får du möjlighet att utvecklas i din roll.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sigrid Håkansson 073 684 73 08.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Båstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.