Skiftelektriker

Skiftelektriker

Söker du chansen att utveckla dig inom ett världsledande stålföretag? Är du en elektriker som lockas av ett arbete på ett företag som alltid sätter säkerheten främst och agerar hållbart?

Vi på Outokumpu i Avesta söker nu en engagerad och lösningsorienterad elektriker till vårt centrala Underhåll. Ansök till Outokumpu och bli en del av det världsledande företaget inom rostfritt stål!

Vad innebär rollen?
  • Som industrielektriker utgör du en viktig länk i det löpande och proaktiva arbetet med felsökning, reparation och underhåll av ortens produktionsanläggningar.
  • Du kommer att arbeta med system inom hydraulik, pneumatik, PLC samt drivsystem.
  • Du kommer bli en del av ett skiftlag om tre mekaniker och tre elektriker där ni utför avhjälpande och förebyggande underhåll tillsammans.
  • Arbetet ställer höga krav på samarbets- och initiativförmåga och vi ser därför att du trivs i en roll där du med dina yrkeskunskaper stödjer produktionen med hög servicekänsla.
Vem är du?
  • Du har gymnasieutbildning inom el- eller automation eller motsvarande erfarenhet som bedöms likvärdig
  • Gärna att du har erfarenhet från underhåll och processindustri
  • Kunskaper inom reglerteknik, drivteknik, PLC, hydraulik och pneumatik är meriterande
  • Du har god datavana samt B-körkort som är förutsättningar som behövs för tjänsten
  • Du behärskar svenska i både tal och skrift, engelska är meriterande
Som person är du säkerhetsmedveten, trivs i samarbetet med andra och arbetar alltid med en hög servicekänsla. Du har en förmåga att se möjligheter istället för hinder. I ditt arbete är du ansvarstagande och det är en självklarhet för dig att vara flexibel.

Vi erbjuder dig en möjlighet att bli en del av mycket erfaren grupp med hög kompetens. Så du får en chans att utveckla dig kontinuerligt!

Tjänsten är på heltid och dina arbetstider är förlagda på kontinuerligt 5-skift.

Vi främjar mångfald, jämlikhet och inkludering i Outokumpu. Vi gör allt för att alla medarbetare ska känna sig välkomna och att de blir lika behandlade och har lika möjligheter.

Låter det ovan beskrivna som din nästa utmaning?

Skicka in en ansökan senast 20 januari 2022. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Frågor

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Daniel Ängskog, Shift Manager G Maintenance, via e-post på daniel.angskog@outokumpu.com.

För information gällande din ansökan kan du kontakta Rugile Boliene, Rekryterare via e-post på rugile.boliene@outokumpu.com.

Facklig representant: Kalle Sahlin (IF Metall), 070-0881004.
Mer info
Område Avesta
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://outokumpu.com
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (19 dagar kvar)