Hoppa till innehåll
Meritmind AB logotyp

Controller till Meritmind interim, Västerås

Ansök nu

Meritmind i Mälardalen växer och vi söker nya konsultkollegor som är vassa inom controlling. Gillar du känslan att få bidra och/eller se andra människor och organisationer utvecklas? Då är rollen som konsult perfekt för dig.

Tack vare din erfarenhet som controller/Business Controller/Project Controller/Produktionscontroller kan du gång på gång hjälpa företag samtidigt som du själv bygger nätverk av ekonomer, ser olika branscher och utvecklar ditt CV. På Meritmind har du en trygg anställning, har flera 100 kollegor som är ekonomer, får byta arbetsplatser (konsultuppdrag) någon gång per år och ha superkul med dina härliga konsultkollegor!

Kvalifikationer och erfarenhet som Controller:

 • Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har erfarenhet av:
 • Ta fram budget- och prognosunderlag
 • Ta fram kostnadsuppföljningar och ekonomiska analyser
 • Upprätta ekonomiska rapporter till ledning och styrelse
 • Utveckla och effektivisera processer och rutiner inom ekonomi- och verksamhetsstyrning
 • Att vara delaktig i månadsbokslut, kvartalsbokslut och årsbokslut

Det är meriterande om du är van med stora, komplexa organisationer och har erfarenhet av t ex Power Bi. Att tala och skriva på svenska och engelska ser vi som en stor fördel.

Personliga egenskaper:

För att du ska trivas i rollen som Redovisningsekonom hos Meritmind stimuleras du av att möta nya människor och miljöer och som person är du därför flexibel, lösningsorienterad, nyfiken och engagerad och har en hög social kompetens. Du trivs att jobba i team men även av att arbeta självständigt och vill följaktligen vara med och skapa värde samt bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Livet som konsult på Meritmind:

Vi har spännande konsultuppdrag inom många branscher och våra kunder på Meritmind är framförallt medelstora till stora företag och med många välkända varumärken. Konsultuppdragen är mellan 6 - 9 månader långa och du som Redovisningsekonom är på ett uppdrag i taget. Vi är måna om dig som konsult, du tillhör ett mindre konsultteam och du har alltid en personlig kontakt med din Konsultchef.

Vi träffas ofta för härligt umgänge och för att dela erfarenheter med varandra. Du blir en del av ett starkt nätverk och ett välrenommerat varumärke. Och visst vore det väl kul att få vara anställd på ett bolag som är marknadsledande inom sitt yrkesområde?!

Vad kan vi erbjuda dig som anställd konsult?

 • En trygg tillsvidareanställning med fast lön både under och mellan uppdrag
 • En anställning på ett bolag med starka värderingar och tydlig affärsmodell
 • Utbildning
 • 30 dagars semester
 • Generöst friskvårdsbidrag
 • Förmåner via Benify
 • Tjänstepension ITP 1
 • Kollektivavtal
 • Konsultfrukost, nätverksträffar och andra sociala aktiviteter
 • Kollegor med härlig stämning och mycket skratt!

Om Meritmind

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi har ett starkt varumärke, är marknadsledande inom vår nisch och erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda, omsätter ca en halv miljard och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Jönköping. Läs mer på https://meritmind.se

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Pettersson, johanna.pettersson@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare