Hoppa till innehåll
Hydroscand Sverige logotyp

Butikssäljare/tekniker, Avesta

Publiceringsdatum
20 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en teknisk problemlösare som vill utmanas i ditt arbete? Vill du varva försäljning med reparations- och underhållsuppgifter på ett växande familjeföretag, där du hjälper oss att ge våra kunder förstklassig service? Hydroscand i Avesta söker nu en butikssäljare/tekniker!

Arbetsuppgifter

Som butikssäljare/tekniker kommer du att arbeta med personlig försäljning över disk, varvat med enklare reparationer och underhåll av hydrauliska och pneumatiska applikationer. Ditt jobb blir i båda fall att på ett ödmjukt och professionellt sätt finna den bästa lösningen för varje enskild kund.

Andra dagliga arbetsuppgifter är hantering av inkommande/avgående gods, materialanskaffning, orderhantering samt monterings- och produktionsarbete på plats i butiken. Vidare utför du enklare service-/reparationsuppdrag i vår verkstad som ligger i anslutning till butiken. I tjänsten ingår det även att vid behov rycka ut med en SlangExpress-servicebil för att backa upp ordinarie servicetekniker ute i fält.

Då Hydroscand värnar om både våra medarbetare och kunder, utbildar vi våra tekniker i en rad olika säkerhetsutbildningar, t.ex. Säkerhet hydraulik, Arbete på väg och Fallskyddsutbildning. Utöver detta erbjuder vi också ett flertal interna utbildningar i produktkunskap. Givetvis ingår även upplärning på plats från våra mer erfarna medarbetare.

Vi erbjuder

En rolig och varierande arbetsmiljö med en familjär känsla där vi hjälps åt. Vi på Hydroscand värnar om våra medarbetare och erbjuder både interna och externa utbildningar. Hos oss får du ett arbete med mycket kundkontakt och goda utvecklingsmöjligheter, på ett svenskt familjeföretag som är verksamt i 20 länder globalt.

Din profil

Du bör ha ett tekniskt intresse och gärna tidigare erfarenhet av försäljning. Utbildning eller arbetserfarenhet inom fordons-, pneumatik- eller hydraulikteknik är ett plus, men inget krav. Det är viktigt att du har ett stort engagemang, är lösningsfokuserad och har en känsla för god service.

B-körkort är ett krav.

Dessutom vill vi att du har en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer till både kunder och medarbetare.

Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Är du intresserad?

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Mats Elfström (platschef) på telefon: 0226-120 46

Sista ansökningsdag är den 10 juni 2024 men urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

För mer företagsinformation, vänligen besök hydroscand.se
Hydroscand Sverige logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juli 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hydroscand är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har vuxit kraftigt, såväl inom Sveriges gränser som globalt. Sedan starten i källarlokalen 1969, har företaget vuxit till en global koncern, med verksamhet i 20 länder. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter och trots att företaget vuxit så pass kraftigt, är vi stolta över att vi har kvar samma familjära kultur som alltid har genomsyrat företaget.

När du blir en del av oss, kastas du in i en värld av slangar som finns nästan överallt. Våra slangar och ledningskomponenter används inom hydraulik, pneumatik och industri och är en viktig kugge för att samhället i stort ska kunna fungera.