Hoppa till innehåll

Servicetekniker travers - mekaniker och elektriker

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.Tekniker till service och underhåll av kranar och lyftdon inom industrin

Inom affärsområde industriteknik är vi Elektriker, Mekaniker, Konstruktörer och Projektledare med stor erfarenhet av underhåll inom industrin. Vi söker nu dig som vill arbeta inom vår verksamhet i Dalarma, primärt i Avesta, Smedjebacken eller Borlänge.

Arbetet omfattar service och underhåll av traverser, lyftdon och portar med stort fokus på förebyggande underhåll. Andra arbetsuppgifter beroende på kompetens hos dig som vi anställer kan vara felsökning, reparationer, ny-montage och moderniseringar. Det är ett omväxlande arbete och vi är ett team som rycker in för varandra. Utvecklingen av arbetssätt och förbättringar av maskinutrustningar för ökad tillgänglighet är också uppgifter som en servicetekniker hos oss arbetar med. Resor ingår i tjänsten.

Om dig
  • Vi ser gärna att du har en elteknisk eller mekanisk utbildning och tidigare erfarenhet av elektrisk felsökning.
  • B-körkort är ett krav i arbetet
  • För att trivas i rollen som servicetekniker är det viktigt att du gillar att arbeta i lag och skapa goda relationer med både arbetskamrater och kunder.
  • Du behöver ha god förmåga att kommunicera och ta till dig av instruktioner såväl muntliga som skriftliga och kunna dokumentera ditt arbete på svenska i digitala verktyg.
  • Placeringsort enligt ök. Servicebil kan erbjudas enligt företagets bilpolicy
Låter det här intressant?
Urval sker löpande så skicka in din ansökan idag! Berätta var du bor, kort om din erfarenhet och intresse för tjänsten.

Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Omsättningen under 2021 var 9 miljarder kronor. Här jobbar 4400 medarbetare som tillsammans vill skapa välmående samhällen och industrier.
Granitor Electro logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
22 okt. 2023 (18 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet samt mekaniskt underhåll. Vi är stolta att som en del Granitor företagsgrupp kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid - både idag och för kommande generationer.
https://www.granitor.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Mora
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Falun
Industri & Anläggning
Företagslogga
Ludvika
Teknik & Ingenjör
Företagslogga