Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

CNC-operatör (fräs) till Jernbro i Avesta

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Jernbro Industrial Services är marknadsledande inom industriservice i Sverige, med en omsättning på ca 1,7 miljarder, 1000 anställda och verksamhet på 30 orter. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri att producera säkrare, mer effektivt och mera hållbart. Med djup ingenjörs -och utförarkompetens inom underhåll och övriga teknikdiscipliner som mekanik, el, automation och energi bidrar vi till utveckling och effektivisering av våra kunders verksamhet och därigenom till ökad konkurrenskraft. Vi finns lokalt och nära med specifika kunskaper om våra kunders olika processer och utmaningar. Bland Jernbros många kunder finns små och medelstora lokala företag och stora internationella koncerner verksamma inom verkstad, stål, livsmedel, plast & gummi, trä, papper & massa, gruvor samt energi. Vi följer också med våra kunder ut i världen på projektbasis och levererar även nyckelfärdiga automationslösningar inom bland annat produktionslogistik.Dina arbetsuppgifter
Är du en skicklig CNC-operatör med passion för teknik och precision? Vill du vara en del av ett framgångsrikt team där dina insatser verkligen gör skillnad? Då har vi tjänsten för dig!

Som CNC-operatör på Jernbro i Avesta får du möjlighet att arbeta i en bäddfräs med nytillverkning och renovering av varierande detaljer till våra kunder. Du kommer att programmera, ställa in, rigga, byta verktyg samt kontrollera och mäta detaljer med hög precision. Vi erbjuder en arbetsmiljö där du har frihet under ansvar samt stöd från närvarande och ödmjuka ledare.

Arbetet är förlagt till 2-skift och du kommer att arbeta i ett skiftlag med sex personer.

Arbetstiderna är följande;
Måndag - fredag kl.06:00-14:00 (förmiddagar)
Måndag - onsdag kl.14:00-24:00 samt torsdag kl.14:00-22:00 (eftermiddagar)

Placeringsorten är Avesta och anställning inleds med en provanställning som sedan övergår till en tillsvidareanställning för rätt person.

Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet som CNC-operatör med inriktning på fräsning. Erfarenhet av ritningsläsning och styrsystemet Heidenhain är ett krav. Har du erfarenhet av andra styrsystem, truckkort och traverskort är det meriterande. Tjänsten kräver även att du innehar B-körkort.

På Jernbro värdesätter vi en positiv och ödmjuk attityd. Du är en lagspelare som trivs i sociala sammanhang och som gärna samarbetar med andra. Vi söker dig som har en stark arbetsmoral, är närvarande och nyfiken samt vågar ställa frågor och alltid strävar efter att lära dig mer. Du är stresstålig och ser möjligheter där andra ser hinder.

Vad erbjuder vi?
Som anställd hos Jernbro ger vi dig en unik möjlighet att bidra till Jernbros utvecklingsresa. Du kommer att arbeta i en utvecklande miljö, med en öppen och transparant atmosfär. Vårt arbete är krävande och har frihet. Frihet, att genom ansvar utvecklas och kombinera yrkes- och privatliv till en bra match. Du blir en del av ett framtids drivet företag med fokus på underhåll och projekt för att skapa hållbara lösningar för industrin och samhället. Vi tror på att ha roligt och att lyckas tillsammans med kunder, partners och kollegor. Du kommer att ingå i ett inkluderande, jämställt och mångsidigt företag, som har stort engagemang och en hänsyn till varandra, där olikheter är styrkor. Vi tror på att tillsammans blir vi bättre med styrkan från mångfald, jämställdhet och inkluderande team.


Ansökan
Låter detta som tjänsten för dig? Tveka inte - skicka in din ansökan idag och bli en del av vårt fantastiska team på Jernbro Avesta!

Vi arbetar löpande med intervjuer och tillsättningar så skicka gärna in din ansökan redan idag via www.clockworkpersonal.se, dock senast 2024-08-16. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Julia Lindström på 073-351 27 66 eller julia.lindstrom@clwork.se.

I denna rekrytering samarbetar Jernbro Industrial Services AB med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB.


Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.