Hoppa till innehåll
Björkmans Bil logotyp

Kia-säljare till Björkmans Bil Avesta

Publiceringsdatum
07 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Björkmans Bil i Avesta växer och nu söker vi efter en ny säljare för att utöka ett av Sveriges bästa Kia-team. Vi söker dig som brinner för försäljning, är resultatorienterad och tycker om att skapa relationer med nya och befintliga kunder. Missa inte möjligheten till ett utvecklande jobb där du får chansen att representera Kia, Sveriges tredje största bilmärke, i nyrenoverade lokaler som följer Kias senaste designspråk.

Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär försäljning av nya personbilar från Kia:s breda modellprogram, samt begagnade bilar av alla märken. Ditt huvudansvar blir att bearbeta både befintliga och potentiella nya kunder. Du kommer att ansvara för att genomföra kundens köpresa med högsta kvalitet och du drivs av att överträffa kundens förväntningar, så att de blir mycket nöjda över vårt sätt att lösa deras behov.

Arbetet kommer bland annat att innefatta att demonstrera bilar, offerera, skapa order samt leverera bilen till kund med mål att nå högsta kundnöjdhet. Du hanterar också provkörningar samt svarar på frågor om våra olika produkter, tillval och finansieringslösningar, både i hallen samt via telefon och mail. Kia-teamet hjälps gemensamt åt att hålla vårt moderna Kia-showroom uppdaterat.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet som bilsäljare som har ett gott sinne för siffror och affärer. Vi söker dig som utmanas och drivs av höga mål och som har dokumenterat goda resultat inom försäljning. Vidare har du en treårig gymnasial utbildning, goda datakunskaper, B-körkort samt kan tala och skriva obehindrat på svenska.

Personliga egenskaper
Som person är du en tävlingsmänniska med sälj- och resultatinriktning. Du har lätt för att kommunicera och bygga relationer, oavsett vilken kund som kommer in i hallen. Du har god administrativ och strukturell förmåga och tvekar inte för att rycka in där det behövs. Då du kommer ingå i ett engagerat Kia-team som tillsammans arbetar för att nå våra försäljningsmål ser vi att du är en lagspelare. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. För att lyckas i rollen som säljare krävs vidare att du har förmåga att skapa förtroende och med entusiasm leverera högsta service till dina kunder.

Vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig en plats i ett av Sveriges bästa Kia-team, med personal som brinner för Kia – Sveriges tredje största bilmärke. Vi tycker att våra medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.
Vi kan erbjuda dig:
  • En heltidstjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
  • Arbete med Kia – ett av branschens snabbast växande bilmärken
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Bra personalförmåner
  • Ett lönesystem där du kan påverka din egen lön
Låter det intressant?
Du ansöker till tjänsten genom att skicka in CV samt personligt brev via vår hemsida www.bjorkmansbil.se/jobb/

Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!
Björkmans Bil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 jan. 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. Vi finns idag på sju orter: Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg, Erikslund i Västerås och Örebro. Bolaget omfattar totalt ca 170 medarbetare och omsätter drygt 1,2 miljarder kronor. Vi hjälper ca 5000 kunder att köpa bil och tar hand om ca 50.000 kunder på våra serviceverkstäder.
http://www.bjorkmansbil.se

Fler jobb från samma arbetsgivare