Fältsäljare Industri – Avesta

Fältsäljare Industri – Avesta

Vad är det vi söker?
Vi söker Dig som vill bli vår nästa framgångsrika fältsäljare. Huvudmålgruppen för denna tjänst är tillverkande industrier inom området Avesta, Fagersta, Hedemora, Sala.

Om Würth
Würth är en kombination av ett logistikföretag, ett serviceföretag och ett säljbolag. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial genom lösningar som skapar ordning och reda.

Nationellt ligger huvudkontor och lager i Örebro, där finns också de administrativa och lagerrelaterade tjänsterna. Vi har Sveriges största säljkår, butiker över hela landet och en kompetent kundsupport. Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-hantverks- och fordonsbranschen. Företaget finns i 85 länder och har drygt 78 000 anställda. Vår värdegrund som bygger på inspiration, mod och passion visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma.

Vad innebär det att jobba som Fältsäljare på Würth?
Blir du medarbetare på Würth får du möjlighet att bli en framgångsrik medarbetare i en global koncern som verkligen vill att du ska lyckas. Oavsett vilken roll du har på Würth så är kunderna alltid vårt huvudfokus.

Som Fältsäljare ansvarar du för ett eget distrikt inom regionen och jobbar med att långsiktigt utveckla och expandera distriktet för att uppnå tillväxt. Du utgår från ditt hem och genomför kundbesök utifrån den planering som inom det geografiska området är lämpligt och som möter kundernas önskemål.

Arbetet ställer höga krav på kundvård och det är därför viktigt att du har hög initiativförmåga, är van att ta ansvar för dina uppgifter och driva processer framåt. Genom samspelet mellan våra olika säljkanaler tar vi marknadsandelar där du har en avgörande roll. Din förmåga att samarbeta och se möjligheterna i samspelet för att utveckla servicen till våra kunder, kommer att vara central.
 • Du bearbetar befintliga kunder och jobbar aktivt med nykundsbearbetning
 • Du driver försäljning och når budget
 • Du ser över kundernas behov och hittar lösningar för att effektivisera kundernas hantering av förbrukningsmaterial.
 • Du genomför praktiska produktdemonstrationer
Vi vill att du
 • Har relevant erfarenhet med koppling till tillverkande företag
 • Har ett genuint intresse för att driva försäljning och att genomföra affärer
 • Är driven, ansvarsfull med ett stort affärsintresse.
 • Ser vikten av att vara en del i ett lag för att uppnå bästa resultat
 • Du älskar att bearbeta och utveckla kunder samt bygga långsiktiga relationer
 • Är resultatinriktad och tänker att mål är till för att nås
 • Du är professionell i din framtoning och står för företagets värderingar
 • Har en mycket god digitala mognad och du uttrycker dig väl i tal och skrift
 • Du arbetar strukturerat och har en analytisk förmåga
 • Förstår värdet av god service och är duktig på att etablera nya relationer
Vi är nyfikna på
Vi är nyfikna på hur nästa generations medarbetare kan bidra till att påverka vårt företag. Vi tror att det är oerhört viktigt för att kunna möta våra kunders krav i framtiden.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag med starkt varumärke och en organisation med mycket energi och glädje. Vi erbjuder dig möjligheten till personlig utveckling och ett deltagande i ett aktivt förbättringsarbete. Du kommer att befinna dig nära till beslut och med stora möjligheter att påverka. Vi erbjuder ett stort utrymme för personligt driv och engagemang. Som säljare erbjuder vi dig Sälj- och Produktutbildningar kontinuerligt.

Tjänstgöringsgrad: Heltid
Placeringsort: Avesta med omnejd

Övrigt: Tjänstebil, dator och mobiltelefon ingår. Vi har krav på B-körkort.

Välkommen med din ansökan till oss senast 25 maj 2021. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen

Kontaktperson för tjänsten är Regionchef Conny Persson, 070-374 3291.
Mer info
Område Avesta
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Würth Svenska AB
Hemsida https://www.wurth.se/
Sista ansökningsdag 25 maj 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin. Vårt huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Sveriges logistiknav; Örebro - med mycket bra kommunikationer till övriga delar av landet. Från vårt lager utgår mer än 250 000 paket/år till våra kunder. Vi levererar med en servicegrad på över 98 %. 2016 hade vi 373 anställda, varav 300 personer i en säljande befattning inom våra 5 divisioner; Fordon, Industri/Hantverk och Bygg, Cargo och Installation. Würth Svenska AB omsatte ca 731 MSEK 2016. Kompetent personal, produkter och tjänster av högsta kvalitet, butiker och kundsupport gör att vi varje dag kan leva upp till våra kunders krav på kvalitet och service. Vi har butiker över hela Sverige och planerar för en fortsatt butiksexpansion under de närmaste åren. Würth Svenska AB ingår i den internationella koncernen Adolf Würth GmbH & Co.KG. Vår affärsidé Würth Svenska AB ska hjälpa kunderna att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial. Det uppnår vi genom marknadens bästa servicekoncept som kännetecknas av kompetenta medarbetare, god kvalitet, stark lokal närvaro samt snabba och säkra leveranser.