VM maskinuthyrning söker en innesäljare/servicetekniker till Avesta/Hedemora

VM maskinuthyrning söker en innesäljare/servicetekniker till Avesta/Hedemora

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta både med uthyrning och service av små och stora maskiner inom byggsektorn. Du kommer bemöta och ge våra kunder den bästa servicen i vår butik, ta hand om fakturor, hantera bokningar i vårt bokningssystem. I dina arbetsuppgifter ingår även att serva och göra rent maskiner, byta kedjor, ladda batterier mm. Allt för att maskinen ska vara redo för uthyrning till kund.

Dagarna är väldigt varierande och styrs efter behovet och våra kunder. Arbetstiden är vardagar 7.00-16.00 och placeringsort är Hedemora och Avesta.

Din profil

För att trivas i rollen ser vi att du har ett intresse för maskiner samtidigt som du drivs av att ge kunderna den bästa servicen. Som person är du positiv och ser problemlösning som en del av dig vardag. Vidare är du driven och har lätt för att ta egna initiativ. Då det är mycket maskiner och verktyg för uthyrning i butiken är det viktigt att du är strukturerad och noggrann för att kunden får rätt maskin vid rätt tidpunkt. Vi ser också att vissa dagar har en hög aktivitetsnivå vilket också medför att du drivs av ett flexibelt och fartfyllt arbete och kan hantera hög belastning i vissa perioder.
Krav för tjänsten är att du hanterar svenska i tal och skrift och har B-körkort.
Har du andra körkortsbehörigheter samt branschvana ser vi det som meriterande.

Ansökan

VM Maskinuthyrning samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Eriksson Viberg via mail: anna.eriksson.viberg@clwork.se eller tfn: 0733-51 27 65. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför via www.clockworkpersonal.se snarast möjligt, dock senast den 20 maj 2021.
Mer info
Kontaktperson Anna Eriksson Viberg
Telefon 0733512765
Område Avesta
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget startade i Avesta 2018 och är idag 7 anställda. Vi är ett fristående uthyrningsföretag av verktyg och maskiner. Vi är i ett expansivt skede där antalet kunder ökar för varje år.
Här är du som kund alltid i fokus och vi kommer alltid göra vårt bästa för att hjälpa alla våra kunder på bästa möjliga sätt.

Vi söker två personer som kan arbeta i både Avesta och Hedemora. En tjänst är en tillsvidareanställning och en tjänst är ett semestervikariat.