Områdesansvarig med kundfokus till Värmevärden

Områdesansvarig med kundfokus till Värmevärden

Trivs du med att skapa långsiktiga relationer och har ett intresse för energi och fjärrvärme? Se hit!

Vi söker dig som vill arbeta i ett företag där du får möjlighet att påverka och där medarbetarnas idéer är en viktig del i företagets fortsatta utveckling. Värmevärden är ett företag med en platt organisation och korta beslutsvägar där medarbetarna trivs och är stolta. Vi söker dig som är serviceorienterad och som vill vara med och skapa miljöeffektiva lösningar som är hållbara och kostnadseffektiva för våra kunder. Låter det intressant? Då kan du vara den kundansvarige med områdesansvar vi söker för rekrytering till Värmevärden.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Förutom en stark gemenskap och en inkluderande arbetsmiljö erbjuder vi även ett brett förmånspaket med företagshälsovård, årlig resultatbonus med upp till en månadslön, tjänstebil, distansarbete, avsatt tid för friskvård och arbetstidsförkortning.

För denna roll är placeringsorten flexibel och du kan sitta på valfritt kontor inom din region som är Avesta, Nynäshamn, Kopparberg och Hällefors. Värmevärden är ett företag som tror på frihet under ansvar och som värnar om sina medarbetare samt ger ett stort utrymme till delaktighet att utveckla företaget och sig själva.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som kundansvarig med områdesansvar kommer du ha fortlöpande kontakt med våra befintliga kunder som kommuner och kommunala bolag, bostadsrättsföreningar, villaägare samt företagskunder inom bl a industri. Du kommer att stödja och ge råd till kunderna inom energi- och prisfrågor samt övriga frågor i kundens leverans. Som en del av relationsbyggandet ingår det också att identifiera nya affärsmöjligheter som exempelvis att sälja in fjärrvärme till främst befintliga, men även nya, kunder.

Rollen innebär också

Din roll är bred och ger dig möjlighet att arbeta självständigt med eget ansvar, då du är ensam i din funktion inom ditt område, samtidigt som du har ett nära samarbete med andra kundansvariga (från Örebro och Hofors) där ni som team stöttar varandra och jobbar för att utveckla gemensamma arbetssätt och processer. Din närmaste chef är marknadschefen som sitter i Örebro och du har även en regelbunden kontakt med medarbetare på Värmevärdens anläggningar och kundservice. Rollen innebär en del resor då dina kunder finns i Avesta, Nynäshamn, Kopparberg och Hällefors.

VEM ÄR DU?

En rolig möjlighet för dig med teknisk kompetens och som har kunskap om eller ett intresse för energifrågor och fjärrvärme. Du är en relationsbyggare med struktur och noggrannhet. Vi vill ha dig som sätter kunden i fokus och som är mån om att hålla leverans och deadlines. Du har en förmåga att anpassa ditt budskap och din retorik beroende på mottagare, i såväl text som muntligt, då du har många kontaktytor på olika nivåer både internt och externt. Då tjänsten innebär en hel del beräkningar så har du också en analytisk förmåga. Körkort är ett krav.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Malin Thoresson
Telefon 070-426 69 05
Område Avesta
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 24 okt 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/