Sjuksköterska med känsla för service

Sjuksköterska med känsla för service

Qurant Företagshälsa har haft en mycket stark tillväxt det gångna året och söker nu en eller flera Sjuksköterskor.

Vi söker dig som trivs med att arbeta i telefon och som är mån om att alltid ge det lilla extra när det kommer till service och bemötande.
Arbetsuppgifter
Ditt arbete kommer i första hand att bestå av sjukvårdsrådgivning och sedvanliga uppgifter för en sjuksköterska inom företagshälsovård.

Personliga egenskaper
Qurant styrs av en stark entreprenörsanda och därför hoppas vi att du tycker det är spännande att vara med och bygga upp ett företag och att du inte räds att ta i där det behövs. Du är flexibel, tycker om att lära dig nya saker och att ha ordning och reda. Som person är du öppen och brinner för ett gott bemötande både mot kunder, men även mot dina arbetskamrater och vill gärna ha kul på jobbet.

Erfarenheter och meriter
• Legitimerad sjuksköterska med minst 5 års yrkeserfarenhet.
• Minst 3 års erfarenhet av sjukvårdsrådgivning.
• God datorvana.
• God kommunikativ förmåga.
• Goda kunskaper i svenska och engelska.
• God administrativ förmåga.
• Meriterande är erfarenhet från Vårdguiden, försäkrings- eller företagshälsovårdsbranschen.

Arbetsplatsen är antingen i centrala Stockholm eller på Avesta sjukhus och omfattningen 30-75%.

Intresserad?
Maila då din ansökan till maria@qurant.se som håller i den här rekryteringen. Har du några specifika frågor ring gärna Maria på 0708-10 20 04.

Läs gärna mer om Qurant på www.qurant.se.
Mer info
Område Avesta
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.qurant.se
Sista ansökningsdag 13 juni 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Qurant har på kort tid etablerat sig som marknadsledande inom digital företagshälsa. Med den egenutvecklade tjänsten Qurant,har bolagettagit ett helhetsperspektiv inom hälsa, genom att integrera förebyggande hälsovård med traditionell företagshälsa. Detta i en modern webapplikation med ytterligare tjänster som bland annat sjuk- och friskanmälan, friskvård och bokning av företagshälsovårdstjänster. Den digitala plattformen innebär att Qurant är en tjänst som alla enkelt kommer åt var de än befinner sig med dator, surfplatta eller smartphone. Detta med målsättningen att minska sjukfrånvaron och förbättra medarbetarnas hälsa. Ett för alla inblandade vinnande koncept, både hälsomässigt och ekonomiskt.