Ekonom / kontorsansvarig till vår kund i Norberg

Ekonom / kontorsansvarig till vår kund i Norberg

Till vår kund i Norberg söker vi nu en kontorsansvarig/ office manager för ett konsultuppdrag på lång sikt. Tjänsten är på heltid och beräknas starta så snart som möjligt. Du kommer för detta uppdrag bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter.

URVAL OCH INTERVJUER SKER LÖPANDE, VI SER FRAM EMOT DIN ANSÖKAN REDAN IDAG!

För denna tjänst önskar vi ditt CV och personliga brev på både svenska och engelska.

Arbetsuppgifter

Som kontorsansvarig kommer du att organisera och hantera kontoret. Du kommer vara kontakten mellan försäljning och verkstad samt stötta försäljningen med orderberäkning och offertskrivning.

Du kommer dessutom att ansvara för allmänt kommersiellt stöd som:
  • redovisning inkl. lön, moms, pension mm i linje med Svenska och US GAAP
  • månads- och årsbokslut inkl. lagerupptagning
  • hantering av bankkonton.
Du kommer att arbeta i nära samarbete med moderbolaget i Tyskland.

Utbildning/ Erfarenhet

Vi ser att du som söker har flerårig erfarenhet av arbete i liknande roll samt har kunskap om orderberäkningar och orderhantering. Du har även kunskap om offertskrivande för att kunna stötta försäljningen.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Officepaketet har du god vana av att arbeta i och det är meriterande med erfarenhet av Navison och Kontek eller annat lönehanteringssystem.

Som person är du flexibel och gillar att ha varierande arbetsuppgifter. Du är inte rädd för att hugga tag i arbete där det behövs och trivs med att arbeta hands on. Vidare är du en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra men även har en god förmåga att självständigt strukturera och organisera ditt arbete.
Mer info
Område Avesta
Yrkesroll Ekonomi, Administration, Kontorschef
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.