Modern platschef sökes

Modern platschef sökes

Enerco har vuxit stadigt sedan starten 2015. Idag är vi närmare 650 medarbetare på ett flertal orter i Mellansverige med verksamhet inom sju verksamhetsområden: engineering, verkstad, mekaniskt underhåll, industrirengöring, industriella projekt, VA-teknik och processvatten och värmeväxlarservice. Till vår verksamhet Enerco Mechpart AB i Horndal utanför Avesta i Dalarna söker vi nu en platschef.

Till vår verksamhet Enerco Mechpart AB i Horndal utanför Avesta i Dalarna söker vi nu en platschef.

Ditt uppdrag

Vi söker en produktionsinriktad platschef som övergripande kommer att ansvara för Enerco Mechpart i Horndals utveckling. Vår produktion, som maskinbearbetar och svetsar metall, rör och plåt i stål och aluminium i enstaka applikationer och i små serier - alltid med högsta kvalitet och med korta leveranstider.
Genom ett engagerat ledarskap kommer du att arbeta aktivt med att stödja, coacha och engagera dina medarbetare. Du gillar att arbeta verksamhetsnära och trivs med att vara synlig och operativ i dagliga frågor. Vidare arbetar du med bolagets produktionsprocesser och produktivitet.
Som platschef kommer du huvudsakligen att arbeta med utveckling av bolagets produktion, men rollen innebär även att tillsammans med säljorganisationen utveckla nuvarande och framtida kundrelationer. Organisationen består av 35 personer och du rapporterar till affärsområdeschefen för Enerco Groups Verkstäder. Du ingår även i ledningsgruppen för Enercos verkstäder.

Vem är du?

Du har en relevant utbildningsbakgrund, med inriktning mot produktion och teknik.
Du har flera års ledarerfarenhet och triggas av att vara delaktig i verksamheten och har ett naturligt affärsmässigt tänk. Som person är du prestigelös och har en god kommunikativ förmåga. Du drivs av att motivera och utveckla verksamheten vad gäller teknik och kompetens bland medarbetarna.

Genom ditt inkluderande ledarskap skapar du trygghet samt engagerar och entusiasmerar för att nå gemensamma mål.

Med struktur, affärsmässighet och ett analytiskt öga har du förmågan att utveckla och driva en verksamhet mot goda resultat. För att lyckas i rollen krävs att du är en naturlig ledare, nyfiken, serviceinriktad och har blick för helhet och sammanhang. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Ett riktigt spännande uppdrag där du tillsammans med väldigt kompetenta medarbetare får chansen att ta Enerco Mechpart AB till nästa nivå.

Ansökan

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så är du välkommen att ta kontakt med vår rekryteringskonsult Jan Hedman, 076-014 81 00. Urval och intervjuer sker löpande.

Din ansökan gör du på www.nxtjobb.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Avesta
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 juni 2021 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.