Mekonomen Avesta söker en servicetekniker!

Mekonomen Avesta söker en servicetekniker!

Mekonomen Avesta är i en mycket expansiv fas och vi behöver utöka vårt serviceteam med ytterligare en engagerad medarbetare.


Dina arbetsuppgifter

I tjänsten kommer du ansvara för service, reparationer och felsökningar på personbilar, transportbilar och fyrhjulingar. Du kommer arbeta kundorienterat och förväntas kunna se helhetslösningar för kunden samt skapa långsiktiga kundrelationer. Du kommer ha ett nära samarbete med övrig personal i teamet och i butiken. Vi kan även erbjuda arbete på vår andra verkstad i
Avesta vid behov.

I tjänsten finns det stora möjligheter till att utvecklas inom yrket, då Mekonomen har ett brett utbud och stort fokus på interna utbildningar.

Din profil

För att trivas i tjänsten ser
vi gärna att du har en fordonsteknisk utbildning och har ett intresse för motorfordon. Har du kunskap inom diagnostik och felsökning ser vi det som meriterande.

Som person är du nyfiken och har ett
eget driv, vilket gör att du vågar ta hjälp av gruppen för att utvecklas och dela med dig av dina kunskaper.

Vidare ser vi att du är lyhörd och ser service som en självklarhet. Du har viljan att ge alla våra kunder det lilla extra för återkommande kundrelationer. För oss är det även viktigt att du är delaktig och känner ansvar för verksamheten samt att helhetskänslan hos kunden står i fokus.

Då tjänsten innefattar många olika arbetsuppgifter ser vi att du är noggrann, ordningsam och ser vikten av att arbeta på ett strukturerat och effektivt arbetssätt. Det är viktigt att du ser kvalitet och säkerhet som en självklarhet i din arbetsdag.

Då tjänsten innebär dokumentation av
utförda arbeten kräver det goda kunskaper i svenska, både tal och skrift samt god datorvana.

Tjänsten kräver vidare att du har
B-körkort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning
hos Mekonomen och arbetstiderna är dagtid måndag-fredag.

Ansökan

Välkommen med din ansökan redan idag! Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperiodens slut.

För frågor om tjänsten är du varmt
välkommen att kontakta Andreas Nyåker, 0226-53136 andreas.nyaker@mekonomen.se
Mer info
Kontaktperson Andreas Nyåker
Email Mejla Andreas Nyåker
Område Avesta
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mekonomen.se
Sista ansökningsdag 7 juli 2022 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner.

Vi erbjuder både service och reparation av din bil och ett stort utbud av produkter, både på webben och i våra butiker runt om i landet.
Reservdelarna som används håller hög kvalité, garantierna fortsätter att gälla och att stämpeln i serviceboken är lika mycket värd som hos en märkesbunden verkstad.


Vårt kundlöfte är ett enklare billiv som grundar
sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet.