Säljare transport- och maskintjänster - Avesta

Säljare transport- och maskintjänster - Avesta

MaserFrakt AB Affärsområde Anläggning i REGION SYD söker en ny medarbetare - Säljare till Avesta

Arbetsbeskrivning
Med placering på vårt kontor i Avesta söker vi nu en transport- och maskintjänstsäljare.

Som säljare på MaserFrakt arbetar du med att etablera långsiktiga relationer med våra kunder. Du marknadsför och säljer transport- och maskintjänster till kunder inom branscherna väg, anläggning och industri.

Tjänsten innebär att dagligen vara nära både nya och befintliga kunder i syfte att skapa attraktiva lösningar utifrån deras behov. För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du på ett naturligt sätt arbetar proaktivt för att utveckla affärsförslag och komma med lösningar, lämna offerter och teckna avtal.

Din roll är att vara kundens expert på maskin- och transportlösningar, medverka till att hitta lösningar för överskottsmassor i projekt mm. Stort fokus kommer att läggas på din förmåga att bygga goda relationer, vara konsultativ, och ditt driv att vara ute hos kund.

Vem är du? Du tar initiativ till kundaktiviteter samt är uppdaterad på vad som händer på marknaden. Du arbetar tillsammans med dina kollegor mot gemensamma försäljnings- och verksamhetsmål med fokus på ytterligare tillväxt på marknaden.

Vi söker dig som trivs med att arbeta i en utåtriktad roll med mycket kundkontakt. Du har förmågan att skapa goda relationer och har ett engagemang för dina kunder. Du ska alltid vara öppen för nya affärsmöjligheter och ha en hög närvaro ute på marknaden. Tjänsten kräver ett utpräglat affärssinne.

Du ska ha goda kunskaper och erfarenheter av transport- och maskintjänster från branscherna anläggning, industri samt miljö- och återvinning.

Körkort *B är ett krav.

Vi erbjuder Ett varierande arbete där en dag inte är den andra lik. Du får en plats i ett drivet team, där närhet, ansvar, förtroende samt framtid står i fokus. Låter det här som något för dig? Tveka då inte att höra av dig!

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdatum: 2022-12-31

Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tillsättning av tjänsten kan ske före sista ansökningsdatum.
Märk din ansökan med: Säljare Avesta
Lämna din ansökan via mejl: rekrytering@maserfrakt.se

Kontaktperson för tjänsten:
Regionchef Syd Martin Larsson, 0243-25 78 33
Mer info
Område Avesta
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MaserFrakt AB är ett av Sveriges största maskin- och transportförmedlingsföretag. Vi finns etablerade i Dalarna och Gävleborg med egna kontor, terminaler och täkter. Även om vi är ett stort företag med det stora företagets resurser och effektivitet så har vi genom delägarna också de småskaliga fördelarna som personlig service och närhet.

MaserFrakt har som mål att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Vi har därför skrivit under TRB klimatprotokoll som innebär att vi tillsammans med ett flertal stora aktörer inom transport- och logistikbranschen arbetar aktivt med att nå målbilden att vara klimatneutral år 2035.