Linde Gas utökar teamet och söker Processoperatörer

Linde Gas utökar teamet och söker Processoperatörer

Dina arbetsuppgifter

I rollen som processoperatör är du med och fjärrstyr, övervakar och optimerar ett 60-tal gasfabriker i norra Europa. Arbetet sker på plats i vårt Remote Operations Center i Avesta i nära samarbete med dina kollegor. Tillsammans arbetar ni med att förebygga, förbättra och analyserar resultatet samt genomföra och följa upp produktionsändringar. Siterna fjärrstyrs via styrsystemen Emerson Delta V, Siemens PCS7, iFix, Metso och ABB.

I rollen har du ett nära samarbete med kollegor och kunder där du kommunicerar aktivt gällande operativa frågor där även dokumentation är en viktig del i det dagliga arbetet.

Anställningen blir en provanställning direkt hos Linde där du kommer att arbeta 5-skift.

Din profil

För att trivas i rollen tycker du det är roligt att arbeta med varierande arbetsuppgifter och du har ett intresse för att utvecklas och lära dig nya saker. Du arbetar så proaktivt som möjligt och tar gärna initiativ när du ser att en förändring behövs.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet från processindustrin och skiftarbete ses som meriterande. Har du tidigare erfarenhet från något av de styrsystem vi arbetar med, så ser vi detta som ett plus; Emerson Delta V, Siemens PCS7, iFix, Metso och/eller ABB.

Som person är du kommunikativ och har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Vidare är du noggrann, analytisk och serviceinriktad. Du är en riktigt bra lagspelare med god samarbetsförmåga som gärna hjälper dina kollegor och inte räds att be om hjälp själv.

Ansökan

Låter det intressant?

I denna rekryteringsprocess samarbetar Linde med Clockwork Bemanning & Rekrytering, där du blir anställd direkt hos Linde. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Michael Ullén på 073 351 2774 / michael.ullen@clwork.se alternativt Ulrika Karnland på 073 821 5334 / ulrika.karnland@clwork.se

Skicka in din ansökan redan idag, sista ansökningsdag är den 20 december 2022.
Mer info
Kontaktperson Michael Ullén
Email Mejla Michael Ullén
Område Avesta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Linde Gas tillverkar och marknadsför medicinska gaser, industrigaser och specialgaser för olika ändamål. I samarbete med kunderna, utvecklar vi totallösningar som omfattar gaser, kunskap om processer, gasutrustning och service. Linde i Sverige ingår i Linde koncernen och tillhör tillsammans med övriga nordiska länder och Baltikum Region Europe North.

Linde är ett världsledande gas- och teknikbolag med anställda i omkring 100 länder. Vi erbjuder våra anställda en omväxlande, utmanande och stimulerande arbetsmiljö på en framtidsorienterad marknad. Linde eftersträvar jämställdhet och mångfald: därför ser vi gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter för att på så sätt stärka vår konkurrenskraft samt även återspegla samhället i övrigt.

Linde agerar ansvarsfullt gentemot sina aktieägare, affärspartners, anställda, samhället och miljön i alla sina affärsområden, regioner och platser över hela världen. Företaget är engagerat i utvecklingen av teknik och produkter som förenar målen om kundvärde och hållbar utveckling.