Underhållstekniker till Linde Gas

Underhållstekniker till Linde Gas

Är du en problemlösare med känsla för service och tycker om dagliga kontakter? Har du erfarenhet av mekanik, pumpar och el-motorer? Är du prestigelös och trivs i en roll med mycket ansvar? Stämmer det här in på dig, tveka då inte att söka tjänsten som underhållstekniker till Linde Gas!

Om tjänsten
I din roll som underhållstekniker så arbetar du med att planera och utföra förebyggande underhåll på luftgasfabriken i Avesta samt även på kvävgasfabriken i Borlänge. Du ansvarar även för inspektioner och reparationer av anläggningarnas utrustning. Vidare ansvarar du för att efterlysa och vidta åtgärder om det krävs. I rollen deltar du i planeringen för inköp av reservdelar samt ser till att anläggningarna drivs på ett säkert sätt och kontrollerar och övervakar externa entreprenörer. Du deltar även i introduktion av nyanställda. I rollen ingår beredskap.

I din roll som Underhållstekniker så kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära:
 • Identifiera, planera och utföra förebyggande underhåll
 • Inspektera och reparera anläggningarnas utrustning och vid behov kalla in resurser för vidare åtgärder.
 • Delta i planering och inköp av reservdelar
 • Handha och underhålla reservdelslager
 • Identifiera behov av/föreslå förbättringar i anläggningarna med avseende på säkerhet, miljö och effektivitet
 • Ingå i beredskapskedjan
 • Rondering
 • Leda och överse underleverantörers arbete
 • Delta i introduktion och utbildning av nya medarbetare
 • Tillsammans med samtliga medarbetare säkerställa säkerheten, kvaliteten och effektiviteten på fabriken
Tjänsten som underhållstekniker är en tillsvidareanställning direkt hos vår kund Linde Gas. Tillsättning sker enligt överenskommelse. Arbetet utförs på vardagar dagtid, oregelbundna arbetstider och övernattningar kan förekomma. Vi tror att du bor i Avesta med omnejd.

Om dig
Vi söker dig som har stor initiativförmåga och kan planera och organisera många olika uppgifter samtidigt och samtidigt har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du är analytisk och resultatmedveten med förmåga att fatta välgrundade beslut. För att trivas i denna roll är det viktigt att du tycker om att arbeta självständigt med ett stort eget ansvar. Det är viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att på ett lyhört sätt läsa av och anpassa dig efter rådande situation. Du är social och har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer.

För att lyckas i rollen har du flera års erfarenhet av mekanik, maskiner, pumpar och el-motorer. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och är inte rädd att ta dig an uppgifter som ligger utanför din arbetsbeskrivning. Vidare är du van vid att arbeta med ett stort eget ansvar samt har god datorvana. Har du erfarenhet av SAP och Siemens SPC7 ses det som meriterande. Du har B-körkort och goda kunskaper i svenska och engelska som är koncernspråket.

Viktigt för tjänsten är:
 • Teknisk gymnasium eller motsvarande, eftergymnasial utbildning önskvärd
 • Erfarenhet av mekanik, pumpar och el-motorer
 • Kunskap om relevanta IT-supportsystem
 • Bra på att samarbeta och god kommunikationsförmåga
 • Svenska och engelska
 • B-körkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Linde Gas
Linde tillverkar och marknadsför medicinska gaser, industrigaser och specialgaser för olika ändamål. I samarbete med kunderna, utvecklar vi totallösningar som omfattar gaser, kunskap om processer, gasutrustning och service. Linde i Sverige ingår i Linde koncernen och tillhör tillsammans med övriga nordiska länder och Baltikum Region Europe North. Linde är ett världsledande gas- och teknikbolag med anställda i omkring 100 länder. Vi erbjuder våra anställda en omväxlande, utmanande och stimulerande arbetsmiljö på en framtidsorienterad marknad. Linde eftersträvar jämställdhet och mångfald: därför ser vi gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter för att på så sätt stärka vår konkurrenskraft samt även återspegla samhället i övrigt. Linde agerar ansvarsfullt gentemot sina aktieägare, affärspartners, anställda, samhället och miljön i alla sina affärsområden, regioner och platser över hela världen. Företaget är engagerat i utvecklingen av teknik och produkter som förenar målen om kundvärde och hållbar utveckling.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve via 023-70 55 96 alt. ulrika.struve@adecco.se.

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Lars Stolt, Fabrikschef Linde Gas via 070-227 6477.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Underhållstekniker, Instrumenttekniker, Tekniker, Linde, Avesta, Borlänge, Adecco
Mer info
Kontaktperson Ulrika Struve
Telefon 023-70 55 96
Område Avesta
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.