Underhållstekniker/Instrumenttekniker till Linde Gas

Underhållstekniker/Instrumenttekniker till Linde Gas

Är du en problemlösare med känsla för service och tycker om dagliga kontakter? Vill du ha omväxlande arbete i en roll med mycket eget ansvar? Då har vi jobbet åt dig hos vår kund Linde Gas AB!

Om tjänsten
I din roll som underhållstekniker/instrumenttekniker hos Linde Gas utgår du från siten i Avesta och servar nio anläggningar från Karlstad, Degerfors, Munkfors upp till Sandviken, Skutskär. Du ansvarar för planering samt utförande av service och underhåll på företagets anläggningar och arbetar självständigt dels utifrån en årlig planering kring underhåll och service av anläggningarna, löser de akuta problem som uppstår och planerar inköp av reservdelar. Arbetet är fritt och organisationen är platt så det är lätt att komma med förslag och funderingar.

I din roll som Underhållstekniker/Instrumenttekniker så kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära:
 • Planera och utföra förebyggande underhåll
 • Inspektera och reparera anläggningens
utrustning och vid behov kalla in resurser för vidare åtgärder.
 • Delta i planering och inköp av reservdelar
 • Handha och underhålla reservdelslager
 • Identifiera behov av/föreslå förbättringar i anläggningen med avseende på säkerhet, miljö och effektivitet
 • Leda och överse underleverantörers arbete
 • Delta i introduktion och utbildning av nya medarbetare
Tjänsten som underhållstekniker/instrumenttekniker är en tillsvidareanställning direkt hos vår kund Linde Gas. Tillsättning sker enligt överenskommelse. Arbetet utförs på vardagar dagtid, oregelbundna arbetstider och övernattningar kan förekomma. Vi tror att du bor i Avesta med omnejd.

Om dig
Vi söker dig som har stor initiativförmåga och kan planera och organisera många olika uppgifter samtidigt och samtidigt har lätt för kommunicera och samarbeta. Du är analytisk och resultatmedveten med förmåga att fatta välgrundade beslut. För att trivas i denna roll är det viktigt att du tycker om att arbeta självständigt med ett stort eget ansvar. Det är viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att på ett lyhört sätt läsa av och anpassa dig efter rådande situation. Du är social och har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer.

Vi tror att du har en god teknisk utbildning, eftergymnasial utbildning är önskvärd. Du har gärna några års erfarenhet från el/instrument arbete inom liknande industri och goda kunskaper om användning och underhåll av anläggningens maskiner och utrustning. Vidare ser vi att du har kunskap inom relevanta IT-supportsystem. Du har B-körkort och goda kunskaper i svenska och engelska som är koncernspråket.

Viktigt för tjänsten är:
 • Teknisk gymnasium eller motsvarande, eftergymnasial utbildning önskvärd
 • Goda kunskaper om användning och underhåll av anläggningens maskiner och utrustning
 • Kunskap om relevanta IT-supportsystem
 • Bra på att samarbeta och god kommunikationsförmåga
 • Svenska och engelska
 • B-körkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Linde Gas
Linde tillverkar och marknadsför medicinska gaser, industrigaser och specialgaser för olika ändamål. I samarbete med kunderna, utvecklar vi totallösningar som omfattar gaser, kunskap om processer, gasutrustning och service. Linde i Sverige ingår i Linde koncernen och tillhör tillsammans med övriga nordiska länder och Baltikum Region Europe North. Linde är ett världsledande gas- och teknikbolag med anställda i omkring 100 länder. Vi erbjuder våra anställda en omväxlande, utmanande och stimulerande arbetsmiljö på en framtidsorienterad marknad. Linde eftersträvar jämställdhet och mångfald: därför ser vi gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter för att på så sätt stärka vår konkurrenskraft samt även återspegla samhället i övrigt. Linde agerar ansvarsfullt gentemot sina aktieägare, affärspartners, anställda, samhället och miljön i alla sina affärsområden, regioner och platser över hela världen. Företaget är engagerat i utvecklingen av teknik och produkter som förenar målen om kundvärde och hållbar utveckling.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve via 023-70 55 96 alt. ulrika.struve@adecco.se. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Plant Manager Kjell Myckelberg, Linde Gas via 070-290 20 39.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Instrumenttekniker, Underhållstekniker, Tekniker, Linde, Avesta, Adecco
Mer info
Kontaktperson Ulrika Struve
Telefon 023-70 55 96
Område Avesta
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.