Transportplanerare till Linde (tidigare AGA Gas)

Transportplanerare till Linde (tidigare AGA Gas)

Är du redo för nästa utmaning? Har du erfarenhet av planering med fokus på logistik och transport? Då är tjänsten som transportplanerare på Linde något för dig!

Om företaget och tjänsten
Linde är den självklara samarbetspartnern för företag inom många olika branscher. Vi har ett omfattande utbud av produkter och tjänster för industri- och specialgas, och teknisk support för att uppfylla våra kunders behov. Linde är också en pålitlig leverantör av LNG och biogas. För privata konsumenter erbjuder Linde AGA gasol- och mineralvattenprodukter. På Linde hjälper vi våra kunder att skapa mervärde, tydliga konkurrensfördelar och därmed säkerhet, hållbarhet och bättre lönsamhet. Som ledande inom tekniktillämpning söker vi ständigt efter nya sätt att förse våra kunder med högkvalitativa produkter och innovativa lösningar. De nordiska och baltiska länderna utgör tillsammans delregionen Europe North inom The Linde Group, under ett ledningsteam. Alla funktioner arbetar över gränserna och affärsansvar.

I din roll som transportplanerare kommer du att ingå i en arbetsgrupp tillsammans med andra planerare där ni arbetar nära varandra i mindre team. Du har fokus på logistik och transporter och ingår i ett regionalt team och jobba i Region Europe North (REN) Deliver Sweden. De transporter som du planerar består av tankbilstransporter med flytande gas samt leveranser av gas i lastväxlarflak. Leveranserna sker huvudsakligen till kunder i Sverige, Norge och Danmark men det förekommer även andra gränsöverskridande transporter. Dina arbetsverktyg kommer att vara planeringssystemet Liquid Control System, LCS, samt till viss del SAP och du arbetar med:
  • Planering och koordinering av transporter
  • Bevakning och orderhantering
  • 0ptimering av transportekonomi och rätt servicenivå till kunderna
Tjänsten som transportplanerare är ett konsultuppdrag med tillsättning snarast. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget 12 månader och för rätt person finns möjligheter att uppdraget förlängs.

Om dig
Vi söker dig som har gymnasial grundutbildning och gärna eftergymnasiala studier med inriktning mot logistik, transportekonomi och transportplanering. Din tidigare erfarenhet av arbete med transport och logistik ger dig en nödvändig insikt i det dagliga flödet. Det här är ett jobb för dig som är självgående, initiativrik och trivs med att ha många olika kontaktytor.

Viktigt för tjänsten är:
  • tidigare erfarenhet och förståelse av logistiska flöden
  • flytande engelska och svenska i både tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve 023-70 55 96 alt. via mail ulrika.struve@adecco.se eller Hans Hedback 073-684 71 56 alt. via mail hans.hedback@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Transportplanerare, Linde, Aga Gas, Avesta, Adecco
Mer info
Kontaktperson Ulrika Struve
Telefon 023-70 55 96
Område Avesta
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.