Service / Installationstekniker

Service / Installationstekniker

Lely Center Västervik expanderar och söker en ansvarsfull Servicetekniker i området kring Borlänge - Avesta.

Vi växer tack vare ökad efterfrågan på våra produkter och tjänster. Vi söker därför en ny medarbetare till vårt team av Servicetekniker.
Efter introduktion och utbildning kommer du att ansvara för service och underhåll av kunders mjölkningsrobotar och övrig automatiserad utrustning för djurhållning och utfodring.

Som Servicetekniker utgår du ifrån hemmet och planerar med stor självständighet ditt dagliga arbete med målsättningen att ha nöjda kunder. För att optimalt kunna hantera kunderna i ditt distrikt ser vi att du är bosatt i Dalarna, med fördel i trakten av Borlänge eller Avesta.
I arbetet ingår periodvis beredskapstjänstgöring för att lösa akuta reparationer under kväller/helger etc.

Arbetet utförs huvudsakligen inom området mekanik, el, pneumatik och data.

För att passa in hos oss ser vi att du har ett stort tekniskt intresse, en nyfiken problemlösarattityd och en god social kompetens med förmågan att hantera kunders önskemål och bygga bra relationer. Noggrannhet, gott ordningssinne och flexibilitet i kombination med förmågan att hålla många bollar i luften samtidigt är också viktigt i din profil.

Anställningen kräver B-körkort, att du behärskar engelska i tal och skrift samt har god datavana.

Tidigare erfarenhet av arbete med djur inom lantbruk är en fördel men inget krav.

Tjänsten innebär heltid, tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vi kan erbjuda dig ett självständigt och ansvarsfullt arbete i ett företag som växer, där du får många trevliga kollegor och möjligheten att arbeta i en unik miljö. Om du känner igen dig i denna profil och tycker att detta känns intressant - tveka inte att skicka oss din ansökan. Vi ser fram emot att höra av dig - kanske är du vår nya arbetskamrat?

Krav
  • God teknisk kompetensGrundläggande el-kunskaper
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda datakunskaper
  • Körkort B
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet från arbete som tekniker/installationstekniker
  • Erfarenheter från jord- och lantbrukssektorn
  • Intresse för den gröna näringen
Vi kan erbjuda dig ett självständigt och ansvarsfullt arbete i ett företag som växer, där du får många trevliga kollegor och möjligheten att arbeta i en unik miljö.

Om du känner igen dig i denna profil och tycker att detta känns intressant - tveka inte att skicka oss din ansökan.

Vi ser fram emot att höra av dig - kanske är du vår nya arbetskamrat?
Ansökningstiden är t.o.m. 20/3 2021 - vi tillämpar löpande urval för denna tjänst och kan komma att tillsätta positionerna så snart vi finner en lämplig kandidat.

Har du frågor rörande denna tjänst, vänligen kontakta Gunnar Östholm, Servicechef (mob: 070-584 01 51/mail: gostholm@val.lelycenter.com) eller Pierre Carmefeldt, VD (mob: 070-528 50 60/mail: pcarmefeldt@val.lelycenter.com).
Mer info
Område Avesta
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 mars 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

1998 lanserade Holländska Lely den första mjölkningsroboten i Sverige. Sedan dess har verksamheten vuxit kraftigt med Lely som en ledande aktör. I dagsläget finns över 35 000 enheter i drift hos lantbrukare runt om i världen.

Lely Center Västervik´s affärsidé bygger på att tillhandahålla och underhålla innovativa koncept, inkluderande utrustning och rådgivning, som erbjuder mjölk- eller nötkötts-producerande lantbrukare möjligheter till ökad lönsamhet - i kombination med minskad arbetsbelastning. Våra välutbildade och erfarna Servicetekniker arbetar med service och felavhjälpning samt håller 24/7-beredskap i södra/mellersta Sverige - från Leksand i norr till Karlshamn i söder, Gotland österut och med Vättern som gräns västerut. Mer information om oss hittar du på: www.lely/vastervik