Försäljare Transportbilar Avesta

Försäljare Transportbilar Avesta

Vi stärker upp vårt team och söker nu ytterligare en försäljare till Mercedes-Benz transportbilar i Avesta.

Bilhandel är en bransch som har varit sig lik i nästan 100 år. Digitalisering med följd av tillgång till information gör att köpmönstret är på väg att ändras. Vi handlar mera på nätet och besök hos bilhandlaren är inte lika mycket prioriterad som förut. För att möta de nya utmaningarna söker vi dig som har en modern och aktiv inställning till försäljning. Vi söker dig som är beredd att jobba proaktivt ute på fältet, dessa kunder vill bli besökta och uppvaktade med förslag på hur deras verksamhet kan optimeras ekonomiskt. Du skall kunna jobba självständigt men med tät kontakt med din chef. Med hjälp av modern teknologi och beprövade processer tror vi du kan utföra allt från första kontakt med kund till avslut av affären.

Erfarenhet från bilbranschen är ingen nödvändighet, dig med rätt inställning till försäljning är det vi söker!

Nyfiken?

Skicka din ansökan (CV och personligt brev) till tommy.dovenklef@landrinsbil.se märk ansökan "Försäljare transportbilar Avesta". Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Placeringsort: Avesta. Tjänsten avser heltid. Frågor angående tjänsten besvaras av Platschef Tommy Dovenklef på tommy.dovenklef@landrinsbil.se
Mer info
Område Avesta
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.landrinsbil.se/
Sista ansökningsdag 26 okt 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landrins Bil har funnits sen 1968 och har idag ca 240 medarbetare på 5 orter och 7 anläggningar. Landrins Bil är exklusiva fullserviceanläggningar i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall och Västerås. Vi är auktoriserade för Kia, Mercedes-Benz, Nissan och Subaru. Våra varumärken är mycket starka på marknaden och vi ökar i volym varje år. Nyckeln till framgång ligger inte bara i att vi säljer några av de bästa produkterna på marknaden, vi vill infria våra kunders förväntningar och strävar efter att vara professionella både vid försäljningstillfället och på servicemarknaden. Våra ambitioner är höga och vår strävan att erbjuda våra kunder bästa tänkbara service och kunskap genomsyrar hela vår verksamhet.