Personlig assistent

Personlig assistent

LR Assistans AB är en trygg
arbetsgivare med över 2 års erfarenhet av att samordna personlig assistans hos barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi har idag 6 medarbetare i Stockholm och Avesta , som arbetar med vår kund. Att skapa de bästa förutsättningar för personlig assistans är vår främsta drivkraft.

Vi söker personlig assistent till 20 årig kille som har Down syndrom och autism och kan gå obehindrat, bosatt i en villa i Avesta tillsammans med sin pappa. Vi söker både manliga och kvinnliga assistenter i åldrarna mellan 25 - 45 år.
Tjänsten kommer till att börja med vara en timanställning på ca 50 -75 % med möjlighet till utökning samt fastanställning.

Som assistent vill vi att du är stöttande, strukturerad, glad och lättsam. För detta arbete behöver den sökande vara trygg, stabil och komma med förslag på lämpliga aktiviteter. Det är bra om du tycker om att gå på promenader och gå till badhuset.

I ditt arbete som assistent ingår bl.a. att stödja och uppmuntra kunden att bli mer självständig i sina vardagssysslor samt att planera och strukturera upp hans dagar. Vår kund saknar talförmåga och är därför i behov av stöd i kommunikation med omgivning. Han är i behov av stöd vid toalettbesök, på- och avklädning, matintag samt att sköta sin personliga hygien.

Vi har som krav att du har god datorvana och goda kunskaper i det svenska språket både muntligt och skriftligt. Du, kvinna eller man, ska helst ha haft erfarenhet att ha jobbat inom vården och är lyhörd för brukarens och hans anhöriga behov och kommer att se vad han vill göra. Självfallet får du betald introduktion.

Tillsättning av tjänsten kommer att ske så snart vi hittat en lämplig person.
Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

I din ansökan/CV ska du ange medborgarskap.

Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen. Enligt befintliga lagen har vi skyldighet att kontrollera huruvida du har belastning i kriminella registret.

Arbetstid: Schema ca 25-32 timmar/vecka. Rullande fyra veckors schema med dag, kväll, natt, helg.
Mer info
Kontaktperson Lira Damirova
Email Mejla Lira Damirova
Område Avesta
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://lrassistans.se/
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (23 dagar kvar)