Krylbo Elektra söker en Servicetekniker

Krylbo Elektra söker en Servicetekniker

Dina arbetsuppgifter

Vi på Krylbo Elektra söker en ny medarbetare till vårt serviceteam. Teamet består idag av 22 medarbetare som arbetar med service, underhåll, lagerbyten och reparation av elmotorer, pumpar och fläktar både inne på vår verkstad och ute hos kund. I ditt ansvarsområde ingår även mycket kundkontakt och du agerar till viss del som en säljare ute hos våra kunder. Det ingår även tillståndsrelaterade arbeten i dina arbetsuppgifter samt viss upplärning av personal hos kund. Som en del av ditt ansvar ingår att skriva rapporter till utförda arbeten. Arbetet sker oftast i team men ensamarbete kan förekomma.

Din profil

Då vi är ett mindre företag som växer är det extra viktigt att du känner ansvar att komma med egna affärsmässiga initiativ som utvecklar både kunden, oss och dig själv.

Det är viktigt att du känner dig bekväm med att lyssna och förstå kundens behov och situation för att kunna erbjuda bästa möjliga service. Vi ser även att du är intresserad av att lösa tekniska problem och känner dig bekväm med att läsa och förstå instruktioner utifrån manualer.

Vi ser att du har en bakgrund från el eller som mekaniker eller har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Som person är du strukturerad och noggrann då vi värdesätter högsta kvalitet. Vidare ser vi att du är driven, självgående och gillar att skapa långsiktiga kundrelationer.

Tjänsten är en heltidstjänst (dagtid) med utgångspunkt från vårt kontor i Krylbo. Resor inom en timme kan förekomma och därför är körkort B ett krav.

Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Vid frågor, kontakta gärna Rekryteringskonsult Anna Eriksson Viberg, 073-3512765 eller anna.eriksson.viberg@clwork.se.

Urval sker löpande så registrera din ansökan via clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 1 juni.
Mer info
Område Avesta
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Krylbo Elektra grundades 1932 som en elektromekanisk verkstad. Kärnan i vår verksamhet är Elmotorn men även angränsade områden som mätteknik, drivsystem, pumpar och växlar tillhör numera vårt verkningsområde. Krylbo Elektras affärsidé är att på ett professionellt sätt till marknadens bästa kvalité utföra underhåll, service och försäljning av elektriska och mekaniska produkter. Detta sker i nära relation med kunden erbjuda lösningar på förebyggande underhåll i form av vibrationsmätning, konsultation och fältservice.

Arbetet utförs av våra entusiastiska och engagerade medarbetare på ett säkert samt miljömässigt sätt och med ett slutresultat som överträffar kundens krav och förväntningar.