Automationsingenjör, inriktning vibration och lasermätning

Automationsingenjör, inriktning vibration och lasermätning

Dina arbetsuppgifter

Just nu är vi i behov av att utöka vårt team med mättekniker. Som automationsingenjör hos oss kommer du ha ansvar och inriktning mot vibration och lasermätning. Du kommer utföra vibrationsmätning, analys och balansering på roterande maskiner samt 3D lasertrackermätningar på fasta föremål, främst inom industrin.

Hos oss på Krylbo Elektra AB kommer du, tillsammans med dina kollegor, arbeta för att säkerställa en hög teknisk tillgänglighet på produktionsutrustningen. Du är en spelare i ett team som hela tiden strävar efter att utveckla produktionsapparaten med avseende på tillgänglighet och prestanda.

Rollen är varierande och fri och du har möjlighet att styra din vardag självständigt.

Din profil

För att du ska trivas i tjänsten ser vi gärna att du som söker har grundläggande kunskaper inom el och mekanik, har du även tidigare industrivana ser vi det som meriterande. Som person är du van att jobba självständigt och ta egna initiativ då ensamarbete hos kund är vanligt förekommande. Har du ett driv att lära och utveckla dig inom området kommer du bli erbjuden både intern och extern utbildning inom vibrations- och laserteknik. Tycker du om när det händer saker och har lätt att anpassa dig och prioritera ser vi dig som en passande medarbetare.
B-körkort är ett krav.
Känner du att denna tjänst låter lockande och passande dig, tveka inte att skicka in din ansökan.

Du blir anställd med stationeringsort Avesta men resor förekommer inom närområdet och i vissa fall även inom hela Sverige.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Välkommen att registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 18 februari. Ansök så fort som möjligt då urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För ytterligare information kontakta gärna Rekryteringskonsult Anna Eriksson Viberg, anna.eriksson.viberg@clwork.se tel: 073-3512765 eller Jimmy Lindberg, jimmy.lindberg@clwork.se tel: 073-3512774.
Mer info
Kontaktperson Anna Eriksson Viberg
Telefon 0733512765
Område Avesta
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Krylbo Elektra grundades 1932 som en elektromekanisk verkstad.
Kärnan i vår verksamhet är elmotorn men även angränsade områden som mätteknik, drivsystem, pumpar och växlar tillhör numera vårat verkningsområde. Vi arbetar nära våra kunder och tillhandahåller ett komplett produkt- och tjänsteutbud för vibrationsmätning, balansering och maskinuppriktning. En stor del av vårt arbete utförs på plats hos kund och det hjälper oss att få god kännedom om kundens produktionsmiljö och deras behov vilket gör att vi i ett nära samarbete kan hjälpa till att förbättra driftsäkerheten och prestandan hos våra kunder.
De instrument vi säljer kännetecknas av användarenkelhet och marknadens bästa pris för prestanda.
Vi utför även tillståndskontroller, analyser, maskinuppriktningar och balanseringar åt företag, samt att vi även tillhandahåller utbildning i vibrationskunskap, balansering och handhavande av de instrument vi säljer. Våra kontor finns i Krylbo, Avesta och Borlänge med totalt 40 anställda och vi arbetar med kunder i hela Sverige.