Clockwork söker extrapersonal för uppdrag hos Haglöfs i Avesta.

Clockwork söker extrapersonal för uppdrag hos Haglöfs i Avesta.

Om företaget

Haglöfs AB develops high quality clothing, footwear and hard wear for people who invest in an active outdoor lifestyle. From a from a small backpack producer in 1914, Haglöfs has expanded to one of the world's leading outdoor brands. Haglöfs is marketed and distributed on 25 markets in mainly Europe and Asia and has approximately 200 employees. Haglöfs is owned by ASICS Corporation since 2010. www.haglofs.com

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att plocka och paketera varor. Även andra förekommande lagerrelaterade arbeten tillkommer under vissa perioder.

Din profil

Vi prioriterar hög kvalitet i arbetet och därav söker vi dig som är kvalitetsmedveten och noggrann. Du är en lyhörd lagspelare som gillar att samarbeta. Vidare ser vi att du är social och har en hög arbetsmoral och engagerar dig i arbetsuppgifterna. Du tar gärna egna initiativ och hjälper till där det behövs.

Ett krav för att få jobba extra hos oss är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% till exempel annat jobb, studier eller pension. För att passa bra in hos oss samt på Haglöfs ser vi att du har en bra inställning samt vilja att lära dig nya saker.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från lager (plock/pack), logistik och har truckkort (A1, B2 & B4). Ange dina truckbehörigheter i din ansökan. Arbetet innefattar även viss datorhantering därav är datorvana också meriterande.

Arbetstider: Dagtid men kan även bli 2-skift.

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. För frågor angående tjänsten kontakta konsultchef, Jimmy Lindberg, tel: 073-3512774, mail: jimmy.lindberg@clwork.se alternativt Konsultchef Julia Lindström, tel: 073-3512766, mail: julia.lindstrom@clwork.se. Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se

Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag 2021.03.07
Mer info
Kontaktperson Jimmy Lindberg
Telefon 073-3512774
Område Avesta
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se