Projektledare Automation till Fors bruk

Projektledare Automation till Fors bruk

Beskrivning
Som projektledare inom El/Automation-området har du det övergripande ansvaret för tidsplanering, kostnadsplanering och samordning av automationsresurser (interna och externa) i våra olika investeringsprojekt. Ibland ansvarar du för El/Automation som en del i ett större multidisciplinärt projekt, men lika ofta driver du själv rena El/Automation-projekt. Du ser till att projekten genomförs enligt de interna arbetssätt, rutiner som är uppsatta och att gällande lagar och direktiv följs och efterlevs. Att medverka i grupp - och verksamhetsutveckling för den egna sektionen är en viktig del av arbetet samt att du samverkar med brukets automationsunderhåll för att öka tillgänglighet och effektivitet för anläggningen.

Kvalifikationer
Vi ser att du är utbildad Civilingenjör eller har en motsvarande utbildning på högskole- eller universitetsnivå alternativt annan utbildning tillsammans med erfarenhet som kan prövas likvärdig. Då arbetet innebär att samverka med andra enheter inom Stora Enso ser vi att du är serviceinriktad, samarbetsvillig och van att arbeta i team. Som person är du inte rädd för att fatta beslut och vågar föreslå förbättringar för att öka kvalitén. Du har goda kunskaper om projektledning, erfarenhet av att leda andra och att arbeta med upphandling, installation och drift samt van att dokumentera.

Vi tror att du delar vår passion för projekt, teknik och människor, vi är bäst på att bygga bra och säkra anläggningar som kunden vill ha. Hos oss erbjuds du en spännande och utmanande roll där du får vara med och bidra till Fors Bruks utveckling och här finns det stora möjligheter till personlig utveckling genom att få vara en del av kommande projekt.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Övrigt
Tillsvidare anställning med start så snart som möjligt, dock senast januari 2019.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 30e september, notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor.

https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Kontaktperson
Vill du ha ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Sundström, joakim.sundstrom@storaenso.com, +46 70-340 49 87

I den här rekryteringen samarbetar Stora Enso med Manpowergroup Solutions som är ett systerbolag till Experis. Har du frågor kring själva ansökan kontakta: +46 (0) 8 764 24 40.

Fackliga företrädare
Ledarna: Helené Åkesson, +46 70-374 04 74
Unionen: Mikael Gussén, +46 70-552 37 67
Akademikerföreningen: Johan Larsson, +46 70-617 24 89

https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs
Mer info
Kontaktperson Joakim Sundström
Telefon 070-340 49 87
Område Avesta
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren