Deskjockeys söker en redovisningsekonom

Deskjockeys söker en redovisningsekonom

Om företaget

Dina arbetsuppgifter

Deskjockeys bemannar hela ekonomifunktioner och stöttar kunden med lönekonsulter, skattejurister, ekonomichef och controller. Driften sker även här i avancerade automatiserade ekonomisystem som i förekommande fall även är sammankopplade med BI system för resultatuppföljning, analys och budget/ prognos.

Du kommer arbeta med allt från att övervaka bokföring, arbeta med redovisning, skattefrågor och råda kunderna i ekonomiska frågor. I vissa fall kan det även handla om att förmedla rätt kontakt inom företaget för att ge kunden bästa lösningar.

Din profil

Deskjockeys medarbetare bistår kunden med gedigen kunskap och rådgivning för att ge kunden de bästa lösningarna i alla ekonomifrågor. Därav söker vi dig som är utbildad civilekonom och har några års erfarenhet av ekonomi/redovisning, gärna från större internationella företag.

Du kommer arbeta med eget kundansvar och utvecklas tillsammans med Deskjockeys samtidigt som du kommer få möjlighet att arbeta med mer och mer avancerade arbetsuppgifter. Du är Deskjockeys kontaktperson och ansikte utåt vilket kräver att du har ett eget driv, är självgående, har hög social kompetens och ser problemlösning som en självklarhet. Eftersom Deskjockeys fokuserar på innovativa lösningar och ser teknikutvecklingen som en självklarhet är det viktigt att du drivs av nytänkande och kan se möjligheter utanför den traditionella bokföringen.

Då företaget inte bara har kontor och kunder i Sverige behärskar du både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Rekryteringskonsult Anna Eriksson Viberg, tel: 073-351 27 65. Välkommen att registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast den 31 maj 2020.
Mer info
Kontaktperson Anna Eriksson Viberg
Telefon 0733512765
Område Avesta
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Deskjockyes startade 2008 på en gård i Sala och har i dag vuxit till en modern revisions- och ekonomibyrå i centrala Stockholm, Helsingfors och Avesta. Deskjockeys blev redan 2014 utsedda till Årets framtidsbyrå av branschorganisationen FAR och motiveringen var att Deskjockeys på ett innovativt sätt utvecklat en affärsidé där kunden, medarbetarna och teknikutvecklingen står i centrum. De arbetar ständigt med att ligga i kunskapsmässig framkant, för att kunna skapa de bästa lösningarna för kundernas ekonomifunktioner.

Idag har Deskjockeys 30 anställda och kontoren ligger i Stockholm, Helsingfors och Avesta.
Vårt mål och vår vision är att kunden ska känna sig trygg och vi är en modern redovisningsbyrå som vågar kliva fram och ge kunderna den servicen de behöver.

Våra viktigaste kundsegment är kunder som har behov av onlinebokföring samt behöver tillgång till kvalificerade rådgivare. Ytterligare en framgångsfaktor är nöjda medarbetare. Utan nöjda medarbetare, inga nöjda kunder. Företaget har genom sitt ledarskap lyft fram den ständiga processen att hitta en bra helhet mellan arbete, privatliv och fritidsintresse.

Eftersom Deskjockeys växer och vi ser ett ökat behov söker vi nu en erfaren civilekonom med placering i Avesta.