Säljledare Färskvaror Coop Avesta

Säljledare Färskvaror Coop Avesta

Vill du vara med på resan och göra Coop Avesta till ortens mest uppskattade butik?

Vi söker dig som har inspirationen och engagemanget för att vara med och driva, leda och utveckla vår butik. Vi ser att du som söker har ett servicetänk i toppklass samt ett brinnande intresse för mat och försäljning. Coop Avesta står inför en stor omställning med ombyggnation och modernisering. Vi söker därför dig som vill vara med på resan och tycker om att leda och arbeta under förändring.

Som person gillar du att ha många bollar i luften, arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer. Vi värdesätter att du är innovativ, serviceinriktad, kreativ och har ett stort engagemang och positiv inställning till arbetet.

Som säljledare ska du vara en förebild för dina medarbetare och tycka det är roligt att leda och motivera andra. Tillsammans med ditt team ska du varje dag erbjuda våra kunder en fräsch, inspirerande och säljande färskvaruavdelning där du är den naturliga ledaren som visar vägen framåt. För att lyckas i rollen som säljledare måste du ha lätt för att kommunicera, vara tydlig i ditt ledarskap och ha ett coachande och stöttande förhållningssätt gentemot dina medarbetare.

Du kommer arbeta aktivt med ekonomiska nyckeltal, ansvara för rutiner och arbetssätt samt följa upp försäljning gentemot budget. Erfarenhet av färskvaruarbete ser vi som ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt ök. Arbetstider på kvällar och helger förekommer.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta regionchef Lars Edgren tfn: 010-747 53 16.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 24 mars 2019. Ansök via coop.se
Mer info
Kontaktperson Lars Edgren
Telefon 010-747 53 16
Område Avesta
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.