Vi söker operatörer till kommande uppdrag

Vi söker operatörer till kommande uppdrag

Om företaget

Vår kund är ett globalt industriföretag som står inför spännande utmaningar i framtiden. Till teamet söker dom nu processoperatörer med traversvana. Är det du? Varmt välkommen med din ansökan!

Du kommer anställas som konsult hos oss på Clockwork och uppdraget startar enligt överenskommelse, med goda möjligheter till förlängning för rätt person.

Dina arbetsuppgifter

Som operatör hos vår kund kommer ingen arbetsdag vara den andre lik. Du kommer få möjlighet att arbeta inom olika områden och därmed ha varierande arbetsuppgifter. I huvudsak kommer du att jobba med slipning, svetsning, samt övervaka utrustningen i produktionen är även vanligt förkommande arbetsuppgifter. Du deltar aktivt i förbättringsarbete och bidrar till att avdelningens gemensamma mål uppnås. Det kan förekomma moment i arbetet som är fysiskt krävande.

Arbetsformen är i dagsläget traditionellt och kontinuerligt 2-skift, men även andra skiftformer kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som har en gymnasialutbildning samt arbetslivserfarenhet från industrin. Truck- och traverskort är ett krav och har du kunskaper inom svets är det meriterande. Du talar och skriver obehindrat på svenska samt innehar B-körkort.

Tjänsten kommer ställa höga krav på att du snabbt kan sätta dig in i nya arbetsmoment och utföra arbetet med hög kvalitet. Du arbeta tillsammans med andra, vilket kräver att du besitter god samarbets- och kommunikationsförmåga, och i viss mån arbetar du på egen hand. För att lyckas i rollen som Operatör är det viktigt att du är noggrann och har ett högt säkerhetstänk.

Ansökan

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Michael Ullén via telefon 073-351 27 74 eller Emma Svensson 070-821 53 52. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se, men absolut senast den 6:e april. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Michael Ullén
Telefon 073 351 27 74
Email Mejla Michael Ullén
Område Avesta
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se