Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som servicetekniker kommer bland annat innefatta montering, installation samt service och reparationer av hydraulikutrustningar. Viss administration och dokumentation av utförda uppdrag förekommer.

Din profil

Vi ser att du har teknisk utbildning och flerårig erfarenhet från liknande tjänster. Ett krav för tjänsten är att du har generell teknisk kompetens inom hydraulik, mekanik, pneumatik och ritningsläsning. Vidare ser vi det som meriterande om du har goda kunskaper inom Officepaketet och vana av att hantera dator. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

För att passa bra in på tjänsten ser vi att du som person har förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för dina uppgifter. Du känner dig bekväm med att ta egna initiativ och drivs av att arbeta med problemlösning och är duktig på att hitta lösningar. Vidare är du en lagspelare som också fungerar bra i grupp, du har god kommunikationsförmåga och social kompetens. Du har också förmågan att arbeta strukturerat och noggrant.

B-körkort är ett krav.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Jimmy Lindberg på jimmy.lindberg@clwork.se

Vi arbetar löpande med processen, så ansök redan idag, dock senast 3 november.
Ansöker gör du via vår hemsida www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Jimmy Lindberg
Telefon 073-3512774
Område Avesta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se