Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Dina arbetsuppgifter

Clockwork söker för kunds räkning en redovisningsekonom till Avesta. I dina arbetsuppgifter ingår det löpande redovisning, upprättande av bokslut samt deklarationer, huvudsakligen för aktiebolag. Viss ekonomisk rådgivning är förknippad med tjänsten.

Din profil

Du är gymnasieekonom eller har annan likvärdig utbildning, även kompletterande ekonomistudier inom området redovisning är en merit. Vi ser helst att du har vana av att arbeta med redovisning sen tidigare.

Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt, har en analytisk förmåga och är kreativ. Du är social och van att samarbeta med olika människor.
Tjänsten är förenad med vissa resor varför du skall ha körkort. Har du även erfarenhet av att arbeta i Fortnox och Visma ses det som ett plus.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Välkommen att registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se. Behovet är omgående så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden är slut så ansök redan idag. För ytterligare information kontakta gärna konsultchef Angelica Carlsson 073-3512704.
Mer info
Kontaktperson Angelica Carlsson
Telefon 0733512704
Område Avesta
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se