Nu söker vi Konsulter för uppdrag till hösten inom logistik och planering

Nu söker vi Konsulter för uppdrag till hösten inom logistik och planering

Dina arbetsuppgifter

Inför hösten söker vi personal med logistikkunskaper för uppdrag i Avesta med omnejd. Uppdrag inom logistik/planering kan innebära att planera behov, följa upp mot kunder, inköp av produkter samt transportbokningar. Du kommer att ha en betydande roll i att optimera och effektivisera verksamheten hos vår kund. Arbetsuppgifter och längden på uppdraget kan komma att variera.

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi, inköp eller logistik alternativt har tidigare arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. Har du även tidigare erfarenhet av logistik samt har god vana av att analysera data i stora affärssystem ser vi det som meriterande.

Uppdraget kan innebära kontakt med många människor, både externt och internt ser vi att du som person är utåtriktad, kommunikativ och trivs i en social miljö. I vissa fall kommer du även ha internationella kontaktytor, vilket kräver att du talar och skriver flytande på både svenska och engelska. Vidare är du en strukturerad och noggrann person, då det kan ingå analytiska moment i uppdraget. Du besitter god samarbetsförmåga och har lätt för att ta egna beslut samtidigt som du har förmågan att se saker ur andras perspektiv. För att passa in i rollen är du även affärsmässig, driven och har lätt för att se möjligheter.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Ansökan

Urval av ansökningar kommer påbörjas i mitten/slutet av augusti.
Om du har frågor kring processen får du gärna höra av dig till Julia Lindström via julia.lindstrom@clwork.se alternativt Hanna Granström via hanna.granstrom@clwork.se
Svar på inkommande mail kommer eventuellt dröja något under sommaren.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Mer info
Område Avesta
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 aug 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se