Konsultchef till Avesta

Konsultchef till Avesta

Om företaget

Vi arbetar främst med mindre och medelstora företag, men varken bransch eller storlek är egentligen avgörande. Vad det handlar om är att hitta rätt människor till rätt jobb, och rätt jobb till rätt människor. Det lyckas vi bara med om vi förstår våra kunder och känner våra kandidater.

Vi är en utmanare i bemanningsbranschen, med närmare relationer, kortare beslutsvägar och snabbare besked. Vi tror på lokal närvaro. Och vi tror på människor - driv, initiativförmåga och handlingskraft är utmärkande för alla våra medarbetare. Vi erbjuder allt från bemanning till interim management och kvalificerad rekrytering och vårt "okrångliga" arbetssätt har snabbt vunnit marknadens förtroende. Sedan 2012 har vi etablerat oss på ett femtontal orter och vi bevisar varje dag, för oss själva och våra kunder, att det är människorna som gör skillnad. Eller som vi brukar säga: PEOPLE, PASSION, POWER!

Dina arbetsuppgifter

Din roll på Clockwork är att leda och coacha våra konsulter i Dalarna. Du gör affärer och samtidigt arbetar du med personalfrågor. Hos oss får du ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete med stort fokus på kunder och affärer. Som konsultchef har du personalansvar för våra uthyrda konsulter och rekryterar personal till uthyrningsverksamheten. I säljarbetet utvecklar du långsiktiga relationer med våra kunder samt arbetar med nykundsbearbetning.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet från tjänsteförsäljning, gärna i kombination med akademisk utbildning inom HR/ekonomiområdet. Har du erfarenhet från arbete i ledande befattning är det en fördel. Då vi arbetar med både uthyrning och rekrytering ser vi gärna att du har kännedom inom båda områdena.

För att trivas med jobbet som konsultchef hos oss måste du ha ett högt eget driv, entreprenörstänk och vara resultatorienterad. Arbetet ställer också krav på social säkerhet, laganda och att du som person är förtroendeingivande och prestigelös. Eftersom arbetet ofta kräver snabba insatser är personliga egenskaper som flexibilitet och hög energinivå mycket viktigt. Du är en engagerad och lyhörd person med god administrativ förmåga som gillar att arbeta i en omväxlande tillvaro där ingen dag är den andra lik. Det är även viktigt att ställa upp för varandra, vara prestigelös och aldrig tumma på kvalitet och ordning och reda.

Välkommen att registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 2018-11-18. Vi går igenom ansökningar löpande varför vi gärna ser din ansökan så fort som möjligt. Ytterligare information om tjänsten lämnas av Marknadsområdeschef Johanna Mogren Sundqvist, 073-3512705
Mer info
Kontaktperson Johanna Mogren Sundqvist
Telefon 073-3512705
Område Avesta
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se