Administratör i Avesta

Administratör i Avesta

Dina arbetsuppgifter

Till sommaren söker vi administratörer för kommande uppdrag hos våra kunder i Avesta. I tjänsten som administratör ingår att ge administrativ service åt chefer och övriga avdelningar, tillexempel så som att upprätta strukturer, sammanställa dokumentation och daglig administration vilka varierar beroende på kund och uppdrag.

Din profil

Du som söker har tidigare arbetat administrativt och trivs i den rollen. Du har minst gymnasieutbildning, gärna inom administration. Som person är du strukturerad, noggrann och ambitiös i ditt arbetssätt. Tack vare din positiva inställning och din servicekänsla bidrar du med en god stämning till medarbetare och chefer. Din förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter leder till en effektivare vardag.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Anna Eriksson Viberg via mail, anna.eriksson.viberg@clwork.se eller Julia Wiklund via mail julia.wiklund@clwork.se.
Mer info
Område Avesta
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se