Reservdelsansvarig sökes till Björkmans Bil i Avesta

Reservdelsansvarig sökes till Björkmans Bil i Avesta

Björkmans Bil i Avesta växer och vi söker nu efter ytterligare förstärkning till vårt serviceteam. Vi söker nu efter en Reservdelsansvarig som älskar ordning, struktur och som gillar att vara i en central roll i vår organisation. Dessutom, missa inte möjligheten till att få representera Sveriges tredje största bilmärke 2017 och 2018.

Arbetsuppgifter

Som reservdelsansvarig kommer du att tillhöra en av våra viktigaste avdelningar. Dina främsta ansvarsområden är att sköta vårt lager samt se till att våra servicetekniker har de reservdelar/material de behöver för att kunna utföra sitt arbete.

Arbetet innefattar bland annat beställning av reservdelar, förplock till våra servicetekniker, inventering och försäljning via disk. Du kommer även att hantera kundförfrågningar av reservdelar och tillbehör via mail och telefon.

Du kommer ha en spännande tjänst som knyter samman verksamhetens alla avdelningar. Tjänsten är administrativ men innefattar också en del kontakt med leverantörer och partners till företaget.

Din profil

Vi söker dig som är serviceinriktad, strukturerad och har god planeringsförmåga. Vi har inga krav på någon specifik utbildning, men har du fordonsteknisk utbildning eller har ett stort fordonsintresse är det självklart ett plus. Har du tidigare arbetat med reservdelar/tillbehör eller har erfarenhet från vårt affärssystem Kobra är det mycket meriterande. Du bör även ha vana av att arbeta med dator och trivas i att arbeta i en miljö där du är "en spindel i nätet".

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. För att du skall hantera kontakt med våra varumärken eller våra andra leverantörer ska du kunna prata Svenska flytande både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Som person ser vi att du är en lagspelare men som även klarar av att arbeta självständigt. Du är en glad person som inte tvekar att hjälpa andra.

Vi kan erbjuda dig

Vi erbjuder dig en spännande tjänst inom en verksamhet under stark tillväxt. Hos oss får du tillsammans med kompetenta kollegor möjligheten att utvecklas inom ett starkt varumärke. Vi har en verksamhet med starkt försäljningsdriv och högt i tak. Självklart har vi kollektivavtal och vidareutbildning av vår personal.

  • Heltidstjänst 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
    Provanställning kan tillämpas.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Bli del av ett härligt gäng
  • Bra personalförmåner
Ansökan:
Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till nyttjobb@bjorkmansbil.se

Märk mailet med "Reservdelsansvarig – Avesta"

Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Avesta
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://kia.bjorkmansbil.se/
Sista ansökningsdag 18 nov 2019 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bertil Björkman Bil AB grundades 1965 och är auktoriserad återförsäljare av Kia. Verksamheten bedrivs i moderna fullserviceanläggningar i Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika samt
Erikslund i Västerås.

Vi omger oss gärna med kunniga och drivande medarbetare och vi söker ständigt efter dig som brinner för relationer och vill utvecklas i bilbranchen!