Bilmetro Lastbilar söker mekaniker till flera orter

Bilmetro Lastbilar söker mekaniker till flera orter

Har du erfarenhet av felsökning, service och reparation av maskiner eller fordon? Vill du arbeta med större fordon som ger större och roligare utmaningar? Just nu söker Bilmetro lastbilar mekaniker till anläggningarna i Borlänge, Hudiksvall och Uppsala.

Om tjänsterna

Vi söker dig som vill arbeta med allt från högteknologiskt finlir till handfast skruvande på tunga fordon. Du ansvarar för felsökning, service och reparation där du får användning av dina tekniska kunskaper. Hos Bilmetro Lastbilar får du arbeta i en attraktiv bransch med Scania som är en världsledande leverantör av hållbara transportlösningar. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter med den senaste tekniken i fokus.

Vem är du?

Vi vill att du som söker har teknisk eller mekanisk erfarenhet tillsammans med relevant gymansieutbildning, det behöver nödvändigtvis inte vara inom lastbilar. Du kan t.ex. ha en bakgrund inom personbilar, entreprenadmaskiner eller lätta transportbilar. Du behöver dock ha grundläggande fordonskunskap, intresse för tunga fordon och körkort.

Om Bilmetro

Vi erbjuder en tjänst med många spännande arbetsuppgifter och ett stort ansvar i en attraktiv bransch där du får löpande utbildning och utvecklar din kompetens. Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Vi representerar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, Seat och Skoda.

Är det dig vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! När du skickar in din ansökan kan du enkelt välja vilken ort du är intressad av.
Mer info
Kontaktperson Bilmetro AB
Telefon 023-79 25 00
Email Mejla Bilmetro AB
Område Avesta
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Dagens sortiment omfattar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA och KIA. Bilmetro omsätter omkring 4,1 miljarder per år och har cirka 600 medarbetare varav 200 arbetar inom lastbilar.