Skadetekniker till Bilmetro Avesta

Skadetekniker till Bilmetro Avesta

Nu söker vi dig som vill ingå i ett vårt team med servicetekniker, servicerådgivare och garantihandläggare på Bilmetro Avesta. Som medarbetare är du en viktig del i vårt mål - din bästa bilaffär. Därför erbjuder vi löpande utbildningar, etablerade rutiner och processer samt engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Som skadetekniker har du ett varierande arbete där du utför olika typer av bilskadereparationer. Riktningsjobb samt byte av delar med inpassning, byte av glas och kalibrering av stödsystem osv förekommer.

Vem är du?

Detta är tjänsten för dig som är noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete, du är en driven person som tycker om att arbeta efter mål och vill utvecklas tillsammans med oss. Du ser vikten av att samarbeta med andra och vara en del i ett team. Du är en otroligt viktig kugge i vårt team och är engagerad i ditt arbete, gillar att lösa problem och har lätt för att ta till dig information.

Vi söker dig som:
  • Har tidigare fordonskunskap samt genomfört fordonsteknisk utbildning eller motsvarande med inriktning skadereparation/karossteknik
  • Är en van IT-användare, meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet CAB
  • Behärskar svenska i tal och skrift, övriga språk ser vi som meriterande
  • Dokumenterad erfarenhet som skadetekniker/bilplåtslagare är meriterande
  • B-körkort är ett krav
Vårt erbjudande

Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet att påverka i ett framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken och goda möjligheter att utbilda sig då våra varumärken kräver löpande utbildning.

Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Dagens sortiment omfattar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda och KIA. Bilmetro omsätter runt 3,6 miljarder SEK per år och har ca 600 medarbetare.

Intresserad?

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden. Bilmetro förbehåller sig rätten att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens utgång.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Bilmetro AB
Telefon 026-65 71 00
Email Mejla Bilmetro AB
Område Avesta
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 feb 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är ett av Sveriges ledande bilföretag med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Företaget är återförsäljare för Volkswagen, Skoda, Audi, Seat, Honda, KIA och Scania Lastbilar. Bilmetro omsätter ca 3,6 miljarder SEK per år och har ca 600 medarbetare.