Bilfinger söker El-konstruktörer i Gävle-Dala området

Bilfinger söker El-konstruktörer i Gävle-Dala området

Job description:

Varför jobba hos oss?

Vi erbjuder en flexibel och platt organisation och ett team där det är högt i tak och där alla hjälper varandra. Du får jobba med kunniga kollegor som brinner för att skapa vassa lösningar. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och du kan på sikt få ta ansvar för större och mer komplexa uppdrag vilket innebär eget kundansvar, budgetansvar samt personalansvar i projekt. Hos oss finns möjligheten att utvecklas både som specialist och projektledare. Bilfinger har ett förmånligt kollektivavtal med arbetstidsförkortning, klämtimmar, flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag samt en bra sjukvårdsförsäkring. Inom el och automation har vi både bred och djup erfarenhet och en komplett kompetens för industriella projekt med samverkande projektering utformning av el- och automationssystem.

Vår vision är att "Vi ska bli Sveriges ledande innovativa leverantör av service och ingenjörstjänster för en hållbar framtid". Vill du vara med och ta oss dit?

Arbetsbeskrivning

Som El-konstruktör på Bilfinger kommer du i huvudsak att arbeta med El-konstruktion, men tjänsten kommer även att innebära en del arbete inom Instrument och Automation, del-projektledning, framtagning av förfrågningshandlingar, utredning, felsökning, dokumentation och montagesupport. Vi arbetar med allt ifrån förstudier till slutbesiktningar för installerade utrustningar samt nyprojektering samt om- och tillbyggnader.

Kvalifikationer

Vi söker både El-konstruktörer med och utan lång erfareneht
  • Högskole- eller civilingenjör med inriktning mot El
  • Alternativt annan El-teknisk utbildning med erfarenhet inom El-konstruktion
  • Erfarenhet av att arbeta som El-konstruktör i cad-miljö
  • B-körkort är ett krav då resor inom tjänsten förekommer
  • Behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift
  • Kabeldimensionering med EL-VIS
  • Meriterande är om du har arbetat som industrielektriker samt har erfarenhet av praktisk felsökning
  • Meriterande är om du har arbetat med PLC-programmering och/eller felsökning i styrsystem, ABB och/eller Siemens
  • Meriterande är om du är tekniskt kunnig inom industri
Vem är du som person?

Vi söker dig med driv och engagemang som kan göra skillnad i vår verksamhet och som kan bidra till vår utveckling. Vi värdesätter både din tekniska och sociala kompetens samt din samarbetsförmåga och nyfikenhet för teknik. Vi vill att du är en lagspelare, har god kommunikationsförmåga och är lyhörd gentemot kollegor och kunder. Du ska kunna ta egna initiativ, vara anpassningsbar, kunna arbeta självständigt och brinna för innovativa lösningar. Det är viktigt att du drivs av resultat och har en säljande profil.

Stationering

Stationeringsort är antingen Avesta, Sandviken eller Borlänge. Uppdrag kan komma att utföras på något av våra Bilfingerkontor i Gävle-Dala regionen. Våra kunder finns främst i Mellansverige och det kan förekomma resor i tjänsten.

Så söker du tjänsten

Skicka in din ansökan via vår hemsida senast den 2021-03-14. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Tjänsten är heltid och tillsvidare.

Alla former för telefonsamtal eller mail som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes vänligt, men bestämt!

Frågor besvaras av:

Regionansvarig Peter Fant 076 607 91 49, peter.fant@bilfinger.com

Teamledare El / Automation Håkan Dahlen 0730 236 156, hakan.dahlen@bilfinger.com

Fackliga kontaktpersoner:

Unionen Håkan Dahlén 0730 236 156, hakan.dahlen@bilfinger.com
Mer info
Område Avesta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilfinger Industrial Services Sweden AB ingår i Bilfingerkoncernen som består av cirka 36.000 anställda runt om i hela världen. I Sverige består verksamheten av 800 anställda med verksamhet i hela landet. Vår kärnverksamhet är underhåll och ingenjörstjänster inom Energi, Petrokemi/Kemi, Kommuner och offentliga aktörer, Förnyelsebart, Papper & Massa och Livsmedel.