Servicetekniker till Klimat & Elservice AB (KEAB)

Servicetekniker till Klimat & Elservice AB (KEAB)

Har du tidigare erfarenhet från ventilation och kunskaper inom el? Söker du efter variation i ditt arbete och trivs såväl i verkstaden som på plats ute hos kunderna? Då kan du vara den Klimat & Elservice AB i Avesta söker!

Om tjänsten
Som servicetekniker hos Klimat & Elservice AB kommer du i första hand att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll av ventilationssystem hos någon av KEABs över 100 avtalskunder. Du arbetar främst ute hos kund med planerad service och underhåll, men arbetsdagen kan även innebära akut felavhjälpning, montage av ventilation eller el och styrutrustning. Arbetet innebär att du är delaktig och har ett stort eget ansvar genom hela tillverkningskedjan till dess att produkten är installerad och på plats hos kunden. Du kommer själv att genomföra luftinjusteringar och slutbesiktningar enligt protokoll av ventilationssystemen. I arbetet har du många kundkontakter i området kring Avesta, Hedemora, Norberg, Fagersta och Falun. Du kommer att arbeta självständigt såväl som tillsammans med kollegor, beroende på uppdragets omfattning, ute hos kunderna.

Om dig
Vi söker dig som är har ett par års arbetslivserfarenhet, gärna som servicetekniker, underhåll eller motsvarande arbetsuppgifter och har en god kännedom om de arbetsmoment som ingår i det dagliga arbetet. För att du ska kunna hantera arbetsuppgifterna och känna dig trygg i det självständiga arbetet såväl i verkstadsmiljön som hos kunderna så är det ett krav att du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Om du har tidigare erfarenhet från mekaniskt arbete eller kunskap inom el, så är det en fördel. B-körkort är ett krav.
Som person så har du höga kvalitetskrav på ditt eget arbete och tar eget ansvar för ditt arbete. För att trivas med arbetet så behöver du även vara strukturerad och ha förmåga att planera och vid behov omplanera din arbetsdag och arbetsvecka utifrån vad som behöver göras. Eftersom arbetet även innefattar en del administrativa moment, t.ex. rapportering och löpande anteckningar, så behöver du också vara trygg med att ta ansvar för att detta genomförs. En förutsättning för att du ska känna dig bekväm i arbetet är att du har lätt för att samarbeta och ta kontakt med kunder och arbetskollegor. Är du dessutom en person med positiv inställning och driv så kommer du att trivas bra som ventilationsmontör hos Klimat & Elservice AB!
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om KEAB
KEAB bildades i januari 2004. Leif Blomqvist och Peter Skånsjö äger företaget ihop. När verksamheten startade hade företaget sex anställda. Idag är det 14 anställda och ytterligare tekniker, montörer samt underentreprenörer hyrs in löpande. Med över 100 serviceavtal är företagets ambition är att ALLTID finnas till tjänst för kunderna, vare sig det gäller den vardagliga servicen, akuta insatser eller entreprenader.

Om anställningen
Tjänsten är en rekrytering med anställning direkt hos Klimat & Elservice AB. KEAB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.
KEAB erbjuder dig:
  • Varierande arbete med stimulerande uppgifter och eget ansvar
  • Friskvårdsbidrag
  • Individuell bonus
  • Kontinuerlig utbildning
  • Dagtid 7-16
  • Lön enligt avtal
Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Annika Joelsson via 0223 65 20 53

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Avesta
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.