Plant Manager/Fabrikschef till Linde Gas

Plant Manager/Fabrikschef till Linde Gas

Vill du vara en viktig del av vår resa i en spännande bransch? Är du en trygg ledare som trivs med stort ansvar, har förmågan att utveckla dina medarbetare och affärer? Då kan du vara Linde Gas nya Plant Manager!

Om tjänsten
Vi erbjuder en utmanande, utvecklande och bred roll med ett lokalt helhetsansvar. Som Plant Manager ansvarar du för Linde Gas anläggning i Avesta och Borlänge. Du ser till att våra kunder är nöjda och att våra tjänster håller den kvalitet vi kommit överens om. Du driver utveckling och identifierar förbättringsområden tillsammans med dina medarbetare. Att vår verksamhet bedrivs effektivt och att vi nyttjar våra resurser optimalt är en självklarhet för dig. Du arbetar med uppföljning och återkoppling för att nå mål och resultat. Som Plant Manager har du personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar. Rollen innebär även att du ansvarar för att verksamheten drivs enligt lagar, tillstånd och avtal. Du kommer att ansvara för 4 medarbetare och rapporterar till ASU Manager Sweden.

I din roll som Plant Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Leda produktionen hos Linde Gas fabrik i Avesta och Borlänge
  • Utveckla anläggningen och dina medarbetare
  • Identifiera förbättringsområden och uppföljning med KPI:er
  • Analysera anläggningens användbarhetseffektivitet
  • Vara kontaktperson till interna och externa partners
Tjänsten som Plant Manager är en tillsvidareanställning direkt hos vår kund Linde Gas. Tillsättning sker enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas.

Om dig
Vi söker dig som har relevant utbildning för tjänsten eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Tidigare ledarskapserfarenhet och personalansvar är ett krav. Du har en teknisk bakgrund med erfarenhet från vår bransch eller närliggande branscher. Vi ser det också som en fördel om du har erfarenhet av budgetansvar samt myndighetstillsyner och interna audits. Flytande svenska och engelska i tal och skrift samt körkort B är ett krav.

Du gillar att bedriva förändringsarbete och ser lösningar där andra ser problem. Vidare ser vi att du är en naturlig ledare som drivs av att lyfta medarbetare i ditt lag och har förmågan att skapa samt bibehålla teamkänsla. Du växer med ansvar och har nära till att fatta beslut. Du har en förmåga att organisera och planera vardagen i en vardag med snabba vändningar. Du är en noggrann person som har god kommunikativ förmåga att samarbeta mellan olika områden och skapa synergieffekter både internt och externt. Du utför dina arbetsuppgifter med ett kvalitetänk. Du har ett prestigelöst sätt och kan både ta till dig, och dela med dig av, idéer och erfarenheter.

Du har dokumenterad och/eller goda referenser av arbete med personalledning, planering och Industri. Du är tekniskt kunnig med goda kunskaper i Officepaketet och har lätt för att lära dig nya system. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter på företaget.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Om Linde Gas
Linde tillverkar och marknadsför medicinska gaser, industrigaser och specialgaser för olika ändamål. I samarbete med kunderna, utvecklar vi totallösningar som omfattar gaser, kunskap om processer, gasutrustning och service. Linde i Sverige ingår i Linde koncernen och tillhör tillsammans med övriga nordiska länder och Baltikum Region Europe North. Linde är ett världsledande gas- och teknikbolag med anställda i omkring 100 länder. Vi erbjuder våra anställda en omväxlande, utmanande och stimulerande arbetsmiljö på en framtidsorienterad marknad. Linde eftersträvar jämställdhet och mångfald: därför ser vi gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter för att på så sätt stärka vår konkurrenskraft samt även återspegla samhället i övrigt. Linde agerar ansvarsfullt gentemot sina aktieägare, affärspartners, anställda, samhället och miljön i alla sina affärsområden, regioner och platser över hela världen. Företaget är engagerat i utvecklingen av teknik och produkter som förenar målen om kundvärde och hållbar utveckling.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve via 023-70 55 96 alt. ulrika.struve@adecco.se.

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna ASU Manager Sweden, Lars-Göran Nilsson, Linde Gas via 070-25 28 270.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Plant Manager, Fabrikschef, Platschef, Linde, Adecco, chef, ledare, Avesta, Borlänge, Jobb, Industri, Tillverkning, Gas
Mer info
Kontaktperson Ulrika Struve
Telefon 023-70 55 96
Område Avesta
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.