Controller till AB Karl Hedin Råvara

Controller till AB Karl Hedin Råvara

Är du en positiv och engagerad utbildad ekonom eller har omfattande arbetslivserfarenhet av ekonomiskt arbete? Söker du ett omväxlande och utvecklande arbete med mycket kontakt med både medarbetare och externa samarbetspartner? Då har vi på Adecco möjlighet att erbjuda dig en tjänst som Controller hos vår kund AB Karl Hedin Sågverk i Krylbo!

Om tjänsten

Tjänsten kommer att ingå i Råvaruavdelningen som har till uppgift att försörja våra sågverk med råvara. I din roll som Controller kommer du att ansvara för:
 • budget
 • löpande redovisning och månadsavstämningar
 • månads- och årsbokslut
 • fakturering
 • avräkningar
 • resultatrapportering
Du kommer även att vara behjälplig till våra virkesköpare med inslag av transportredovisning och uppföljning av virkesuppköp/försäljning.
Arbetsbelastningen kan skifta under månaden, vilket ställer höga krav på att du kan planera din arbetstid på bästa sätt.

Om dig
Det här är ett jobb för dig som är noggrann, strukturerad, ansvarstagande och flexibel till sättet. Om du har lätt för att samarbeta med andra, har förmåga att ta egna initiativ och är driven och villig att utveckla och förbättra, kommer du uppskatta denna tjänst. Det är mycket meriterande om du tidigare arbetet med virkesadministration eller har skoglig utbildning.

Viktigt för tjänsten är:
 • minst 3 års erfarenhet av redovisning
 • erfarenhet med att upprätta månads- och årsbokslut samt budget
 • goda IT kunskaper inklusive Microsoft Office paketet
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om AB Karl Hedin
AB Karl Hedin är en familjeägd trähandelskoncern med ca 1000 anställda och en omsättning på knappt 4 miljarder kr. Råvara från skogarna i Bergslagen försågas och förädlas lokalt till framförallt byggprodukter och specialemballage. AB Karl Hedin är en av Sveriges ledande privatägda träkoncerner och det är vi stolta över. Vi vill stå för trygghet, lokal närvaro, hög kvalitet, kompetent personal och brett utbud, samtidigt som vi värnar om både människorna och naturen på de orter där vi verkar. Och vi blir lika stolta varje gång våra kunder bekräftar det.

Om anställningen
AB Karl Hedin Råvara har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten har starti slutet av september och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
 • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
 • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
 • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
 • Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Annika Joelsson via 073 684 77 63

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Adecco, AB Karl Hedin, ekonom, redovisning, Krylbo
Mer info
Område Avesta
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 19 aug (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.