Är du student och vill jobba extra som intervjuare?

Är du student och vill jobba extra som intervjuare?

Är du ute efter ett roligt och meriterande extrajobb vid sidan om studierna med omgående start? Nu finns möjligheten att jobba extra som intervjuare i Avesta-Hedemora, starten är omgående och uppdraget sträcker sig fram till 18/12. Skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning efter personer som vill utföra intervjuer för en marknadsundersökning som handlar om levnadsvanor och kommer ligga till grund för pensionssystem. I arbetet kommer du att ta kontakt med föranmälda personer och boka in en tid då intervjun kan utföras, förslagsvis hemma hos personen eller på ett fik. Intervjun tar ca 2 timmar och du ska intervjua 6 personer. Du kommer att få ett färdigt underlag som du utgår från under intervjun. Samtliga intervjuer ska vara klara senast den 18e December och start för detta uppdrag är därför omgående, med introduktion så snart som möjligt.

Du erbjuds
  • En tjänst som ger dig goda meriter
  • Möjlighet till mer jobb framöver
  • Ett jobb med stor frihet där du får ersättning mot kvitto för resor
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer få en Ipad skickad till dig med uppgifter om deltagarna i undersökningen. All info finns på paddan och det är också där du registrerar dina möten. Själva intervjun utförs fysiskt och beräknas ta runt 2 timmar exklusive restid. Svaren under intervjun antecknas med papper och penna och skickas sedan in. Skulle några frågor eller oklarheter uppstå finns en arbetsledare tillgänglig att svara på dina frågor och funderingar.

Vi söker dig som

Vi söker dig som

Tycker det är kul att prata med människor och är duktig på att hålla dig till manus då det inte finns utrymme för dina egna åsikter i intervjun. Det är viktigt att du är lugn och trygg och får intervjupersonen att känna sig trygg och bekväm.

Övrig information
  • Start: omgående
  • Omfattning: Deltid. Efter upplärning ansvarar du själv för hur du lägger upp planeringen för att hinna genomföra alla intervjuer fram till 18/12
  • Placering: Avesta-Hedemora
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Avesta
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsundersökning
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se